Felavatták a megújult BENU Reménység Gyógyszertárat

Felavatták a megújult BENU Reménység Gyógyszertárat

A tiszafüredi BENU Reménység Gyógyszertár vezetői 2008-ban tették le voksukat a BENU mellett. A patika az elmúlt nyolc évben a folyamatos fejlesztéseknek és a munkatársak elhivatottságának köszönhetően a város meghatározó egészségügyi szereplőjévé vált. Ez év áprilisában a BENU Reménység Gyógyszertár vezetője, Dr. Gönczi Gabriella és a BENU Magyarország Zrt. vezetői úgy látták, újabb lépést tesznek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatások biztosítása érdekében: a patika komoly átalakításon esett át. A felújítás mindössze néhány napot vett igénybe, de a végeredmény igazán elismerésre méltó: immáron a BENU Reménység Gyógyszertár is a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő modern, világos, vásárlóközpontú belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal áll a tiszafüredi lakosság és a közkedvelt turistaközpont látogatói rendelkezésére.

A felújított gyógyszertár ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött megnyitóját 2016. május 3-án tartották. Az avató eseményen részt vett Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere is. A polgármester úr ünnepi beszédében nagyra méltatta a BENU Reménység Gyógyszertárban megvalósított beruházást. Kiemelte: Tiszafüred városvezetése nagy hangsúlyt fektet az egészségügyi fejlesztések végrehajtására. Ennek keretében két éve lezárult a gyermekorvosi rendelő teljes körű felújítása és a következő kitűzött cél a felnőtt orvosi rendelő korszerűsítése. Ujvári Imre őszinte köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek és munkatársainak a városban végrehajtott egészségügyi beruházásért, mint mondta: szívügye az egészségügy és a város legfrekventáltabb patikájának, BENU Reménység Gyógyszertárnak ezen átalakítása egy komoly fejlődés szerves része és egyértelműen a város lakosságának és az ide látogató turistáknak érdekeit szolgálja.

Az ünnepélyes megnyitón a gyógyszertár vezetője, Dr. Gönczi Gabriella is köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek és munkatársainak. Fontosnak tartotta azonban kiemelni, hogy munkatársai szakmai-emberi elhivatottsága, szorgalmas csapatmunkája nélkül nem tudott volna megvalósulni a felújítás és a fejlődés. Meghatottan, elérzékenyülve mondott köszönetet a támogatásért. Beszéde végén megemlítette, hogy a betérő betegek nagy örömmel fogadták az „új patikát”. Egy idős hölgy például szívből gratulált és megköszönte, hogy a gyógyszertár olyan lett, „akár egy fővárosi”.

2016. november 8.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink