Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

2018. június 18.

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop – Online Gyógyszertár lett.

2018. június 5-6-án került megrendezésre az éves e-kereskedelmi konferencia, ahol ünnepélyes keretek között átadták az „Év Internetes Kereskedője 2018” díjakat. A verseny legfőbb célja a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése és az online vásárlás iránti bizalom építése. 2018-ban több mint 500 kis- és közép, valamint nagyvállalat vett részt a versenyen. A nyertesek kiválasztása a közönségszavazás, a pályázati anyagokban közölt objektív adatok, a vásárlói tesztek és a szakmai zsűri döntése alapján történt.

A nagyszámú nevezés mellett idén rekordszámú közönségszavazat is érkezett. A magyar 18 év feletti internetezők csaknem 1%-a szavazott, közel 50.000-en érezték fontosnak, hogy leadják voksukat a kedvenceikre.

Nagy öröm számunkra, hogy az alig több mint egy éves webshopunk ilyen nagy sikereket ért el. A szavazatok pozitív visszacsatolásként jelzik, hogy jó irányba haladunk, és a 2016 decemberében bevezetett új honlapunk valóban elnyerte vásárlóink tetszését. A BENU weboldal többet is nyújt a kényelmes online vásárlásnál: naponta bővítjük a tartalmat egészséges életmóddal kapcsolatos hírekkel, az „Egészség A-tól Z-ig” és „Tünetek” rovatainkban pedig számos egészségügyi problémáról tájékozódhatnak, illetve további kérdések esetén bizalommal fordulhatnak hozzánk a „Gyógyszerész válaszol” rovatunkban.

Nagyon köszönjük megtisztelő bizalmukat! A jövőben is azon dolgozunk, hogy Önök mind gyógyszertárainkban, mind online felületünkön a legjobb kiszolgálásban részesüljenek.

Negyedszer is SuperStore díjas a BENU

A BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat.

Megérkezett a Skincode Magyarországra!

Svájci bőrápolási szakértelem az egészséges, szép bőrért. Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és Webshopban!

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.