Egy Csepp Figyelem a BENU Gyógyszertár megnyitóján

Egy Csepp Figyelem a BENU Gyógyszertár megnyitóján

A felújított és modernizált BENU Gyógyszertárban a megnyitó napján egészségügyi tanácsadással, színes programokkal és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány jóvoltából ingyenes vércukorszint méréssel várta az érdeklődőket. A gyógyszertár július 15-ei avatóünnepségén beszédet mondott Belváros-Lipótváros alpolgármestere, Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla.

A megnyitó napján a BENU Gyógyszertárba betérők segítséget kaptak a nyaraláshoz javasolt úti-patika összeállításához és a helytelen napozásból fakadó kellemetlenségek elkerüléséhez; különböző egészségmegőrzéssel kapcsolatos teszteket tölthettek ki, amelyek kiértékelését követően a gyógyszertár dolgozói hasznos tanácsokkal látták el őket. Emellett az Erős Antónia által fémjelzett Egy Csepp Figyelem Alapítvány vércukorszint méréssel vett részt a megnyitón.

panacea-063

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Panacea Gyógyszertár ezentúl a megszokott helyen - a háziorvosi, valamint szakorvosi rendelők közelében -, de új, színvonalas környezetben fogadja a kerület lakóit. 2007-ben, amikor Belváros új vezetése eldöntötte, hogy megépíti a Jövő városát, arra törekedett, hogy ehhez hasonló beruházások történjenek a kerületben. Ennek a gyógyszertárnak a megújulásával egy újabb díszköve lett a városnak. A belváros szívében, a Parlament környékén található Panacea Gyógyszertár kiemelt szerepet tölt be az ötödik kerületi egészségügyi szolgálatban, mivel az itt élőkön kívül sokan megfordulnak a környéken, akiknek bármikor szükségük lehet gyógyszerekre vagy egy szakember segítségére.” – mondta Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla, Belváros-Lipótváros alpolgármestere.

panacea-025 „A BENU Gyógyszertárakban a modern és korszerű szemlélet mellett hangsúlyt fektetünk a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre. A megújult gyógyszertárainkban, így a Panacea Patikában is, megszűnt a beteg és a gyógyszerész közt üvegfal, ami jelentősen megkönnyíti a kommunikációt. Gyógyszertáraink legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása” – mondta dr. Zlinszky János a PHARMANOVA Zrt. Igazgatósági tagja.

A BENU Gyógyszertárak egyedi, szabadpolcos kialakításának köszönhetően a termékek és a kínálat sokkal átláthatóbb, mint egy hagyományos patikában. A készítmények kategorizálva kerülnek a polcokra, aminek köszönhetően a betegek összehasonlíthatják az azonos típusú termékek árait, kézbe vehetik a termékeket.

panacea-028panacea-034          
2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink