Egy csepp egészség

2014. szeptember 1.

A BENU Gyógyszertárak és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közös szűrőprogramja.

gábor1A cukorbetegség másfél millió embert érint Magyarországon. Minden családban legalább egy embernek magas a koleszterinszintje. 4 millió ember szenved magas vérnyomástól ma Magyarországon. Minden ötödik magyart érint a metabolikus szindróma.

A BENU Gyógyszertárak és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány együttműködése azért jött létre, hogy minél több helyen legyen lehetőség az egészségügyi értékek ellenőrzésére. A cél a cukorbetegség és más krónikus betegségek megelőzése, illetve korai felismerése. A BENU Gyógyszertárakban kulturált tanácsadó helyiségben minden szerdán érhető el a gyógyszerészi gondozás, amelynek keretében nem csak az egészségügyi értékek ellenőrzésére van lehetőség, de személyes beszélgetésekre is a gyógyszerészekkel, egészségügyi szakemberekkel.

Az akcióban részt vevő BENU Gyógyszertárakban ingyenes vércukor-, vérnyomás- és koleszterinszint-mérésre a cikk alján található résztvevő gyógyszertárak email címén jelentkezhetnek be.

gábor2Elsőként Gundel Takács Gábor mérette meg vércukor-, vérnyomás- és koleszterinszintjét egy budapesti gábor3BENU Gyógyszertárban. „Mindig is úgy gondoltam, hogy a hosszú élethez megfelelő életmódot kell folytatni. Ez persze nem a fogyókúrázást jelenti, hanem mozgásban gazdag, sportos életvitelt, amely kiegyensúlyozott étrenddel párosul. A napokban múltam ötven éves, ezért mostantól még nagyobb hangsúlyt kap az egészségem megőrzése, a figyelmeztető apró jelekre pedig jobban odafigyelek majd. A rendszeres egészségügyi szűrések segítenek a cukorbetegség és más krónikus betegségek felismerésében és korai megelőzésében.”

Résztvevő patikák:

BENU Gyógyszertár Budapest Auróra
1038 Budapest, Csobánka tér 1.
Tel.: 243-1362
E-mail: aurora@benugyogyszertar.hu BENU Gyógyszertár Miskolc Auchan
3527 Miskolc, József A. u. 87.
Tel.: 46/888690
E-mail: miskolc@benugyogyszertar.hu

BENU Gyógyszertár Kecskemét Auchan
6000 Kecskemét, Dunaföldvári u. 2.
Tel.: 76/506-286
E-mail: kecskemet@benugyogyszertar.hu BENU Gyógyszertár Győr Pláza
9024 Győr, Vasvári Pál út 1/a.
Tel.: 96/801-030
E-mail: gyorplaza@benugyogyszertar.hu

Zalár Gyógyszertár
3300 Eger, Zalár út 9.
Tel.: 36/310-191
E-mail: zalar@benugyogyszertar.hu BENU Gyógyszertár Budapest Panacea
1054 Budapest, Hold u. 21.
Tel.: 332-6964
E-mail: panacea@benugyogyszertar.hu

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

mi okozza a derékfájást

Mi okozza a derékfájást?

Gyakori derékfájás? Számtalan ok állhat ennek hátterében. Cikkünkben ezeket mutatjuk most be részletesen.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.