Egészségmegőrzés és modern környezet Pilisvörösváron

2016. november 9.

Mindössze pár hét leforgása alatt kívül-belül megújult Pilisvörösváron a BENU hálózathoz tartozó Sikari Gyógyszertár, ahol az egészségmegőrzés és a betegközpontúság mellett modern környezettel várják a város lakóit.

fokep(1)A város lakói ezentúl barátságos és modern környezetben, de a már jól megszokott szakmai színvonalú ellátással várják a gyógyszertár dolgozói. A Pilisvörösvár Fő utcáján található BENU Gyógyszertár már régóta fontos szerepet tölt be a város életében, így Pándi Gábor, Pilisvörösvár alpolgármestere nagy örömmel fogadta el a meghívást, és vett részt a november 15-i megnyitóünnepségen, ahol a gyógyszertár volt munkatársai mellett, a pilisvörösvári egészségügyi élet fontos szereplői is együtt ünnepeltek a Sikari Gyógyszertár jelenlegi dolgozóival.

A nyitónapon az egészségmegőrzésé volt a fő szerep; egészségvédő programok és személyre szabott tanácsadás várta a betegeket, akik örömmel vették birtokba a megújult patikát.

???????????????????????????????

Pilisvörösvár alpolgármestere, Pándi Gábor így köszöntötte a gyógyszertárat: „a Sikari Gyógyszertár már hosszú ideje bérli az önkormányzat tulajdonában lévő Fő u. 124. sz. alatti volt háziorvosi rendelőépületet. A gyógyszertár kiemelt szerepet tölt be Pilisvörösvár egészségügyi életében, így nagy örömünkre szolgál, hogy a mostani több mint 40 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően ezentúl új, modern környezetben fogadja városunk lakóit. Külön örülünk, hogy ezzel a fejlesztéssel tovább szépült városunk Fő utcája, és a BENU Gyógyszertár jóvoltából egy színvonalas, beteg-, és egészségcentrikus patika vár mindenkit a már jól megszokott helyen, de szebb környezetben és kényelmesebb körülmények között.”

Egészségmegőrzés és modern környezet Pilisvörösváron

Interjú: Fördős Zé

Interjú: Fördős Zé

„A gasztronómia életünk, kultúránk meghatározó része” Interjú a hazai gasztronómia egyik legvagányabb, leglazább alakjával Fördős Zével

Negyedszer is SuperStore díjas a BENU

A BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat.

Megérkezett a Skincode Magyarországra!

Svájci bőrápolási szakértelem az egészséges, szép bőrért. Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és Webshopban!

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.