Egészségmegőrzés és modern környezet Pilisvörösváron

Egészségmegőrzés és modern környezet Pilisvörösváron

A város lakói ezentúl barátságos és modern környezetben, de a már jól megszokott szakmai színvonalú ellátással várják a gyógyszertár dolgozói. A Pilisvörösvár Fő utcáján található BENU Gyógyszertár már régóta fontos szerepet tölt be a város életében, így Pándi Gábor, Pilisvörösvár alpolgármestere nagy örömmel fogadta el a meghívást, és vett részt a november 15-i megnyitóünnepségen, ahol a gyógyszertár volt munkatársai mellett, a pilisvörösvári egészségügyi élet fontos szereplői is együtt ünnepeltek a Sikari Gyógyszertár jelenlegi dolgozóival.

A nyitónapon az egészségmegőrzésé volt a fő szerep; egészségvédő programok és személyre szabott tanácsadás várta a betegeket, akik örömmel vették birtokba a megújult patikát.

Pilisvörösvár alpolgármestere, Pándi Gábor így köszöntötte a gyógyszertárat: „a Sikari Gyógyszertár már hosszú ideje bérli az önkormányzat tulajdonában lévő Fő u. 124. sz. alatti volt háziorvosi rendelőépületet. A gyógyszertár kiemelt szerepet tölt be Pilisvörösvár egészségügyi életében, így nagy örömünkre szolgál, hogy a mostani több mint 40 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően ezentúl új, modern környezetben fogadja városunk lakóit. Külön örülünk, hogy ezzel a fejlesztéssel tovább szépült városunk Fő utcája, és a BENU Gyógyszertár jóvoltából egy színvonalas, beteg-, és egészségcentrikus patika vár mindenkit a már jól megszokott helyen, de szebb környezetben és kényelmesebb körülmények között.”

Egészségmegőrzés és modern környezet Pilisvörösváron

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink