Cosmo-díjat nyert a Skincode 24h Sejtmegújító arckrém!

Cosmo-díjat nyert a Skincode 24h Sejtmegújító arckrém!

A 2018-as Cosmo Beauty Awards-on, vagyis a világ egyik legmenőbb szépségtermékeinek versenyén szakmai zsűri díjas lett az egyik termékünk, a Skincode 24h Sejtmegújító arckrém. A verseny felhívására összesen 250 nevezés érkezett, amiből 36 kategóriában 72 nyertest hirdettek ki a május 17-én megrendezett díjátadó eseményen a szakmai zsűri értékelése és a közönség szavazati alapján. A Skincode 24h Sejtmegújító arckrém 'A legjobb hidratáló gyógyszertári nappali arckrém' kategória egyik nyertese lett - a zsűri döntése alapján.

A szakmai zsűri tagjai Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Rózsa Ágnes, a lap szépségszerkesztője, Mihalik Enikő, szupermodell és Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász, kozmetológus voltak.

24h Sejtmegújító arckrém a Skincode 24h termékcsalád egyik alapköve. Normál és száraz bőrre is használható, és folyamatosan küzd az idő előtti öregedés jelei ellen. Azonnal nyugtatja és enyhíti az irritált bőrt, védelmet nyújt a szabadgyökök okozta károsodás ellen, javítja a bőr rugalmasságát és a feszességet. A benne található CM-Glucan hatóanyag javítja a bőr szerkezetét, a rizskeményítő megőrzi a nedvességet, a C- és E-vitaminok pedig világosítják a bőrt és segítik regenerációját. Az idén 20 éves Skincode márkát svájci bőrápolási szakértők hozták létre. A márka csapata a kezdetektől fogva együttműködött világszerte elismert svájci dermatológusokkal, hatóanyagszakértőkkel és laboratóriumokkal, melynek eredményeképpen létrejött a két innovatív termékcsalád: a Skincode Essentials és a Skincode Exclusive. Termékeit a világ több mint 40 országa után néhány hónapja már hazánkban is elérhetjük a BENU Gyógyszertárakban és a BENU webshopban is, így olyan professzionális megoldásokat illeszthetünk be a mindennapi bőrápolási rutinba, amivel elősegíthetjük a sejtmegújulást, ezáltal késleltetjük a bőröregedést. A Skincode termékekkel kapcsolatosan az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy mindenmentes termékek, az Essential termékekre igaz ugyanis, hogy
  • illatanyagmentesek,
  • tartósítószer-mentesek,
  • színezékmentesek,
  • nem tartalmaznak állati származékokat,
  • a cég nem végez állatkísérleteket sem.
  A Skincode élen jár a dermokozmetika területén az innovációban, amikor a bőrápolásról beszélünk. Folyamatosan kutatnak és fejlesztenek, hogy olyan új hatóanyagokat vezessenek be a bőrápolásba, melyeket még senki nem használ. Ilyen például a CM-Glucan hatóanyag, amely ápol, nyugtat és regenerál, és minden Skincode Essentials termékben megtalálható. De hasonlóan különleges az aktív sejtregeneráló komplex 2. generációja is, az ACR G2, amely a bőröregedés ellen harcol a Skincode Exclusive termékekben. Illetve nem szabad megfeledkezni a városi nők bőrének “megmentőjéről”, az úgynevezett ózonvédő komplexről, amelyhez a svájci Alpokban megtalálható növényeket használják, és a Skincode Fényvédő és regeneráló nappali arckrémet erősíti. A márka minden bőrt érzékenyként kezel, és eszerint alakítja ki termékeit is. Fontos tehát, hogy a termékek ne okozzanak irritációt, ne váltsanak ki allergiát, hanem minden bőrtípushoz illeszkedjenek. A Skincode termékek támogatják és stimulálják a bőr természetes funkcióit: a keringést, a tápanyagok felszívódását, az oxigén felszívódását, a sejtek megújulását, az energiatermelést. Használatuk pedig tökéletesen biztonságos terhesség és szoptatás alatt is. Még több termékért és tudnivalóért látogasson el a www.skincode.hu oldalra, vagy keresse a termékeket a BENU Online Gyógyszertár - Webáruházban!
2018. május 28.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink