BENU Női Magyar Kupa négyes döntő: most kezdődik a show!

BENU Női Magyar Kupa négyes döntő: most kezdődik a show!

A selejtezők, illetve a keddi Magyarország–Hollandia Világliga-mérkőzés után újra medencébe ugranak a legjobb női pólósok, hiszen a hétvégén rendezik meg a BENU Női Magyar Kupa négyes döntőt. „Jó hangulatú és színvonalas mérkőzéseket várok!” – jegyezte meg ezzel kapcsolatban dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, akinek reménye nem alaptalan. Egyrészt a csapatok, a játékosok személye garancia arra a küzdelemre, illetve a helyszín is biztosíték lehet a parázs miliőre. A mérkőzéseket ugyanis a Hajós uszodában rendezik, ahol az előző idény bajnoki döntőjében, illetve a most futó szezon válogatott mérkőzésein, az olaszok és a hollandok ellen is ragyogó hangulatot teremtettek a szurkolók.

„Már a sorozat selejtezője is remek találkozókat hozott, a legnagyobb izgalmak azonban csak most következnek” – jósolta dr. Zlinszky János, a sorozat névadó támogatójának, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja, aki büszkén említette meg, hogy a cég és a vízilabda között ilyen szoros a kapcsolat: „Az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb csapatsportág hazánkban a vízilabda, amely a megalapozott szakmai háttérnek és a befektetett munkának köszönhetően a BENU-hoz hasonlóan hatalmas fejlődésen ment keresztül.” Ami a kapcsolat szorosságát illeti: nem csak idei szezonban, hanem az olimpiai évében, azaz 2016-ban is a BENU Magyarország Zrt. lesz a férfi és női Magyar Kupa névadó szponzora. Érdekesség, ezúttal is ugyanaz a négy csapat jutott a női négyes döntőbe, amelyek az előző idényben – a sorsolás végül úgy hozta, hogy rögvest az eldöntőben megismétlődik a tavalyi finálé, hiszen a címvédő UVSE és a Dunaújváros néz farkasszemet egymással. A másik ágon a BVSC és az Eger csatázik.

Az elődöntőket szombaton rendezik, míg a fináléra (amelyet az M4 élőben közvetít) vasárnap 19 órától kerül sor. Fontos kiemelni, hogy a belépés ingyenes.

BENU Női Magyar Kupa négyes döntő, Hajós-uszoda A program:

2015. november 28., szombat Elődöntő Dunaújvárosi Főiskola VE-Maarks Graphics–UVSE, 16.00 BVSC-Zugló–ZF-Eger-EKF, 17.30

2015. november 29., vasárnap Döntő – 19.00

A BENU Magyar Kupa korábbi képei:

BENU Magyar Kupa férfi negyeddöntő: FTC-Eger BENU Magyar Kupa férfi negyeddöntő: Eger-FTC BENU Magyar Kupa férfi negyeddöntő: Debrecen-Szolnok

 
2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink