BENU minőség már Zalaegerszegen is

2016. november 9.

A megújult zalaegerszegi BENU Gyógyszertár megnyitóján velünk ünnepeltek kicsik és nagyok egyaránt.

belvarosi-zalaeg-033Zalaegerszeg méltán népszerű célpont a történelmi látnivalók és természeti értékek miatt idelátogatók körében. Az Azeleás-völgy, vagy a Gébárti-tó mellett a belváros is csalogató látványosságokat tartogat, amely most tovább szépült a megújult BENU Gyógyszertárnak köszönhetően, amely augusztustól új, modern kialakítással várja a betegeket.

A megnyitó alkalmából, július 31-én egészségügyi tanácsadással, és szűrővizsgálatokkal várták az arra járókat. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársai vérnyomás-, és vércukorméréssel, a gyógyszertár alkalmazottai pedig személyre szabott egészségügyi tanácsadással hívták fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.

A nyári melegben betérők hasznos tippeket kaphattak a hőségriadó idején teendőkről, illetve arról, hogy kerüljék el a helytelen napozásból adódó kellemetlenségeket. Mivel a dohányzásról való leszokás sokak számára okoz gondot, a gyógyszertár nikotinfüggőséget vizsgáló tesztjének kitöltése után a gyógyszerészek segítséget nyújtottak ebben is. A belváros utcáján sétáló kicsik héliumos lufit, a nagyok néhány rövid kérdés megválaszolásával a BENU szakembereitől személyre szabott fogyókúra-, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag beviteli tanácsokat kaphattak.

belvarosi-zalaeg-063

A megnyitó alkalmából beszédet mondott Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere, aki kiemelte, „a Belvárosi Gyógyszertár fontos szerepet tölt be Zalaegerszeg egészségügyi szolgálatában és életében, mivel az itt élőkön kívül sokan megfordulnak a környéken, akiknek bármikor szükségük lehet gyógyszerekre, vagy egy megbízható szakember segítségére. Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom, hogy a gyógyszertár felelősséget vállal a lakosokért és felhívja figyelmüket egészségük értékére, fontosságára, valamint közvetlen kapcsolatot igyekszik ápolni a betegekkel.” A BENU Gyógyszertár előnyeit egyre többen ismerik meg és a visszajelzések alapján a betegek szeretik, hogy a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a termékeket kezükbe vehetik, ugyanakkor a felkészült gyógyszerészek és alkalmazottak szakértelmükkel segítik őket a helyes döntésben vásárlás során.

belvarosi-zalaeg-020belvarosi-zalaeg-010

 

 

 

 

 

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.