BENU minőség már Zalaegerszegen is

2016. november 9.

A megújult zalaegerszegi BENU Gyógyszertár megnyitóján velünk ünnepeltek kicsik és nagyok egyaránt.

belvarosi-zalaeg-033Zalaegerszeg méltán népszerű célpont a történelmi látnivalók és természeti értékek miatt idelátogatók körében. Az Azeleás-völgy, vagy a Gébárti-tó mellett a belváros is csalogató látványosságokat tartogat, amely most tovább szépült a megújult BENU Gyógyszertárnak köszönhetően, amely augusztustól új, modern kialakítással várja a betegeket.

A megnyitó alkalmából, július 31-én egészségügyi tanácsadással, és szűrővizsgálatokkal várták az arra járókat. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársai vérnyomás-, és vércukorméréssel, a gyógyszertár alkalmazottai pedig személyre szabott egészségügyi tanácsadással hívták fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.

A nyári melegben betérők hasznos tippeket kaphattak a hőségriadó idején teendőkről, illetve arról, hogy kerüljék el a helytelen napozásból adódó kellemetlenségeket. Mivel a dohányzásról való leszokás sokak számára okoz gondot, a gyógyszertár nikotinfüggőséget vizsgáló tesztjének kitöltése után a gyógyszerészek segítséget nyújtottak ebben is. A belváros utcáján sétáló kicsik héliumos lufit, a nagyok néhány rövid kérdés megválaszolásával a BENU szakembereitől személyre szabott fogyókúra-, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag beviteli tanácsokat kaphattak.

belvarosi-zalaeg-063

A megnyitó alkalmából beszédet mondott Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere, aki kiemelte, „a Belvárosi Gyógyszertár fontos szerepet tölt be Zalaegerszeg egészségügyi szolgálatában és életében, mivel az itt élőkön kívül sokan megfordulnak a környéken, akiknek bármikor szükségük lehet gyógyszerekre, vagy egy megbízható szakember segítségére. Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom, hogy a gyógyszertár felelősséget vállal a lakosokért és felhívja figyelmüket egészségük értékére, fontosságára, valamint közvetlen kapcsolatot igyekszik ápolni a betegekkel.” A BENU Gyógyszertár előnyeit egyre többen ismerik meg és a visszajelzések alapján a betegek szeretik, hogy a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a termékeket kezükbe vehetik, ugyanakkor a felkészült gyógyszerészek és alkalmazottak szakértelmükkel segítik őket a helyes döntésben vásárlás során.

belvarosi-zalaeg-020belvarosi-zalaeg-010

 

 

 

 

 

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.