BENU minőség már Zalaegerszegen is

2016. november 9.

A megújult zalaegerszegi BENU Gyógyszertár megnyitóján velünk ünnepeltek kicsik és nagyok egyaránt.

belvarosi-zalaeg-033Zalaegerszeg méltán népszerű célpont a történelmi látnivalók és természeti értékek miatt idelátogatók körében. Az Azeleás-völgy, vagy a Gébárti-tó mellett a belváros is csalogató látványosságokat tartogat, amely most tovább szépült a megújult BENU Gyógyszertárnak köszönhetően, amely augusztustól új, modern kialakítással várja a betegeket.

A megnyitó alkalmából, július 31-én egészségügyi tanácsadással, és szűrővizsgálatokkal várták az arra járókat. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársai vérnyomás-, és vércukorméréssel, a gyógyszertár alkalmazottai pedig személyre szabott egészségügyi tanácsadással hívták fel a figyelmet a megelőzés fontosságára.

A nyári melegben betérők hasznos tippeket kaphattak a hőségriadó idején teendőkről, illetve arról, hogy kerüljék el a helytelen napozásból adódó kellemetlenségeket. Mivel a dohányzásról való leszokás sokak számára okoz gondot, a gyógyszertár nikotinfüggőséget vizsgáló tesztjének kitöltése után a gyógyszerészek segítséget nyújtottak ebben is. A belváros utcáján sétáló kicsik héliumos lufit, a nagyok néhány rövid kérdés megválaszolásával a BENU szakembereitől személyre szabott fogyókúra-, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag beviteli tanácsokat kaphattak.

belvarosi-zalaeg-063

A megnyitó alkalmából beszédet mondott Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere, aki kiemelte, „a Belvárosi Gyógyszertár fontos szerepet tölt be Zalaegerszeg egészségügyi szolgálatában és életében, mivel az itt élőkön kívül sokan megfordulnak a környéken, akiknek bármikor szükségük lehet gyógyszerekre, vagy egy megbízható szakember segítségére. Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom, hogy a gyógyszertár felelősséget vállal a lakosokért és felhívja figyelmüket egészségük értékére, fontosságára, valamint közvetlen kapcsolatot igyekszik ápolni a betegekkel.” A BENU Gyógyszertár előnyeit egyre többen ismerik meg és a visszajelzések alapján a betegek szeretik, hogy a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a termékeket kezükbe vehetik, ugyanakkor a felkészült gyógyszerészek és alkalmazottak szakértelmükkel segítik őket a helyes döntésben vásárlás során.

belvarosi-zalaeg-020belvarosi-zalaeg-010

 

 

 

 

 

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

5 éve együtt. Köszönjük!

5 éve együtt. Köszönjük!

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!