BENU, már 3 éve ismerősen cseng!

BENU, már 3 éve ismerősen cseng!
Az utóbbi évtizedekben nagy változásokon esett át a gyógyszertári piac. Változtak a vá­sárlási szokások, a patikák és megjelentek a gyógyszertár hálózatok is. A BENU márkát 2012 májusában vezettük be Magyarorszá­gon, igen nagy sikerrel. Reprezentatív piacku­tatás szerint 2014-ben a hazai vásárlók 11%-a már a BENU Gyógyszertárakat választotta.* 
A BENU Magyarország Zrt. - korábban PHARMANOVA ZRT.- több mint 15 éve van jelen a magyarországi gyógyszer kiskereske­delmi piacon. A BENU harmadik születésnapjára hazánkban több mint 200 helyen érhetőek el a BENU Gyógyszertárak, köztük számos franchise partnerrel. A márka életének első három éve számos változást hozott a gyógyszertárak életében, hiszen úgy kellett alkalmazkodniuk vásárlóik megváltozott igényeikhez, hogy közben megtartsák mindazt, ami a betegeik számára leginkább fontos: a kedvességet, a barátságosságot és első sorban a szakmaiságot.
Hálózatunk tagjait kezdetben eltérő elnevezé­sű és megjelenésű gyógyszertárak alkották. Napjainkban egységes megjelenéssel és szol­gáltatásokkal rendelkezünk. Officinánkat (eladóterünket) nyitott kialakítás, barátságos megjelenés, világos környezet jel­lemzi. Számos termék szabad polcokra került (pl. vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyter­mékek), lehetővé téve a kényelmes válogatást, a termékek és áraik összehasonlítását. Széles BENU saját márkás termék palettával rendel­kezünk az étrend-kiegészítőkön, vitaminokon át a sebkezelésig, baba-mama termékekig.
Minimalizáltuk a gyógyszertárban megjelenő hirdetések mennyiségét, viszont havonta 50-100 népszerű terméket kínálunk kedvezményes áron. Akciós termékeinkről postaládás ter­jesztésű print kiadványt készítünk, amely a hazai háztartások 1/3-ába jut el.
Több mint 90.000 facebook rajongóval, havi két hírlevél­lel és kiemelkedően népszerű, egészségügyi információs portállal rendelkezünk.
Szakmai elismerésként a BENU elnyerte a Superbrands díjat, megkapta a Magyar Franchise Szövetség Marketing díját, majd egy évvel később az Év Innovatív Hálózata díját és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kizárólagos gyógyszertári Támogató és Együttműködő Partnere lett.
Az elmúlt időszakban bebizonyítottuk, hogy a BENU Gyógyszertárak működését meg­határozó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraink legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőr­zését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása. Célunk olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítá­sa, amelyek egyesítik a hagyományos gyógy­szerészeti tudást egy nemzetközileg már tesz­telt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében. Hisszük, hogy a vásárlók nagy része a legjobb kiszolgá­lásban a BENU Gyógyszertárakban részesül.
*Piackutató: Insight Lab
2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink