Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 18.

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

A Kastélykert Patika dolgozói már nagyon várták a modernizálást, hiszen a gyógyszertár egy öreg épületben található, és a berendezés is – bár funkcionális -, de múltszázadbéli volt. A beruházásnak köszönhetően immáron nem csak az officina, de a háttérhelyiségek is teljesen megújultak, és sor került egy nagy horderejű munkavédelmi korszerűsítésre is. Ez év júniusától a mai kor igényeinek megfelelő, a legmagasabb szintű betegellátást lehetővé tevő környezetben várja a Kastélykert Patika minden dolgozója a betérő vásárlókat, betegeket.

Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató eseményen részt vett és köszöntő beszédet mondott Bátonyterenye polgármestere, Nagy-Majdon József is. A polgármester méltatta a BENU Magyarország Zrt. tevékenységét a térségben, hiszen a beruházásoknak köszönhetően nagyban javul a város és vonzáskörzete betegellátása, a város lakóinak nyújtott egészségügyi támogatás. Kiemelte: a BENU Gyógyszertárak belső kialakításának köszönhetően – reményei szerint – javul majd a betegség-megelőzésre fordított figyelem is, hiszen ezen a téren a tájékozódás, a termékek könnyű elérése és megismerése, a tanácsadás nagy jelentőséggel bír, és mindez a BENU Gyógyszertárakban – a szabadpolcos elrendezés által is – kiemelt szerepet kap. Nagy-Majdon József érdekességként azt is megemlítette beszédében, hogy az épülethez személyes kötődései vannak: már kisgyermekként is látogatta az itteni patikát és most örömmel tapasztalja, hogy az épület teljes modernizációs folyamaton ment keresztül.

A megnyitó ünnepségen a Kastélykert Patika vezetője, dr. Sónyák Ádám is köszöntötte a vendégeket. Örömmel számolt be arról, hogy a felújításnak köszönhetően jóval hatékonyabbá vált a patikában a munkavégzés, érezhetően lerövidült a várakozási idő és a betérő vásárlók kezdettől fogva elismerően nyilatkoznak a változásokról. A patikavezető köszönetet mondott munkatársainak az elmúlt időszakban tanúsított áldozatos munkáért, hiszen egy ilyen horderejű felújítás mindenképpen jó csapatmunkát feltételez. A vendégeknek pedig bizton állította: a megújult környezetben továbbra is számíthatnak a munkatársak odaadó, segítőkész, legmagasabb színvonalú szakmai munkájára.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.