Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 18.

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

A Kastélykert Patika dolgozói már nagyon várták a modernizálást, hiszen a gyógyszertár egy öreg épületben található, és a berendezés is – bár funkcionális -, de múltszázadbéli volt. A beruházásnak köszönhetően immáron nem csak az officina, de a háttérhelyiségek is teljesen megújultak, és sor került egy nagy horderejű munkavédelmi korszerűsítésre is. Ez év júniusától a mai kor igényeinek megfelelő, a legmagasabb szintű betegellátást lehetővé tevő környezetben várja a Kastélykert Patika minden dolgozója a betérő vásárlókat, betegeket.

Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató eseményen részt vett és köszöntő beszédet mondott Bátonyterenye polgármestere, Nagy-Majdon József is. A polgármester méltatta a BENU Magyarország Zrt. tevékenységét a térségben, hiszen a beruházásoknak köszönhetően nagyban javul a város és vonzáskörzete betegellátása, a város lakóinak nyújtott egészségügyi támogatás. Kiemelte: a BENU Gyógyszertárak belső kialakításának köszönhetően – reményei szerint – javul majd a betegség-megelőzésre fordított figyelem is, hiszen ezen a téren a tájékozódás, a termékek könnyű elérése és megismerése, a tanácsadás nagy jelentőséggel bír, és mindez a BENU Gyógyszertárakban – a szabadpolcos elrendezés által is – kiemelt szerepet kap. Nagy-Majdon József érdekességként azt is megemlítette beszédében, hogy az épülethez személyes kötődései vannak: már kisgyermekként is látogatta az itteni patikát és most örömmel tapasztalja, hogy az épület teljes modernizációs folyamaton ment keresztül.

A megnyitó ünnepségen a Kastélykert Patika vezetője, dr. Sónyák Ádám is köszöntötte a vendégeket. Örömmel számolt be arról, hogy a felújításnak köszönhetően jóval hatékonyabbá vált a patikában a munkavégzés, érezhetően lerövidült a várakozási idő és a betérő vásárlók kezdettől fogva elismerően nyilatkoznak a változásokról. A patikavezető köszönetet mondott munkatársainak az elmúlt időszakban tanúsított áldozatos munkáért, hiszen egy ilyen horderejű felújítás mindenképpen jó csapatmunkát feltételez. A vendégeknek pedig bizton állította: a megújult környezetben továbbra is számíthatnak a munkatársak odaadó, segítőkész, legmagasabb színvonalú szakmai munkájára.

Ötödször is Superbrands-díjas a BENU!

Nem elég megnyerni a díjat, meg is kell tudni tartani.

Magyarországon mutatta be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hat év után megújította gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatta be az új gyógyszertár-kialakítását.

Interjú: Fördős Zé

Interjú: Fördős Zé

„A gasztronómia életünk, kultúránk meghatározó része” Interjú a hazai gasztronómia egyik legvagányabb, leglazább alakjával Fördős Zével

Negyedszer is SuperStore díjas a BENU

A BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat.

Megérkezett a Skincode Magyarországra!

Svájci bőrápolási szakértelem az egészséges, szép bőrért. Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és Webshopban!