Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 18.

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

A Kastélykert Patika dolgozói már nagyon várták a modernizálást, hiszen a gyógyszertár egy öreg épületben található, és a berendezés is – bár funkcionális -, de múltszázadbéli volt. A beruházásnak köszönhetően immáron nem csak az officina, de a háttérhelyiségek is teljesen megújultak, és sor került egy nagy horderejű munkavédelmi korszerűsítésre is. Ez év júniusától a mai kor igényeinek megfelelő, a legmagasabb szintű betegellátást lehetővé tevő környezetben várja a Kastélykert Patika minden dolgozója a betérő vásárlókat, betegeket.

Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató eseményen részt vett és köszöntő beszédet mondott Bátonyterenye polgármestere, Nagy-Majdon József is. A polgármester méltatta a BENU Magyarország Zrt. tevékenységét a térségben, hiszen a beruházásoknak köszönhetően nagyban javul a város és vonzáskörzete betegellátása, a város lakóinak nyújtott egészségügyi támogatás. Kiemelte: a BENU Gyógyszertárak belső kialakításának köszönhetően – reményei szerint – javul majd a betegség-megelőzésre fordított figyelem is, hiszen ezen a téren a tájékozódás, a termékek könnyű elérése és megismerése, a tanácsadás nagy jelentőséggel bír, és mindez a BENU Gyógyszertárakban – a szabadpolcos elrendezés által is – kiemelt szerepet kap. Nagy-Majdon József érdekességként azt is megemlítette beszédében, hogy az épülethez személyes kötődései vannak: már kisgyermekként is látogatta az itteni patikát és most örömmel tapasztalja, hogy az épület teljes modernizációs folyamaton ment keresztül.

A megnyitó ünnepségen a Kastélykert Patika vezetője, dr. Sónyák Ádám is köszöntötte a vendégeket. Örömmel számolt be arról, hogy a felújításnak köszönhetően jóval hatékonyabbá vált a patikában a munkavégzés, érezhetően lerövidült a várakozási idő és a betérő vásárlók kezdettől fogva elismerően nyilatkoznak a változásokról. A patikavezető köszönetet mondott munkatársainak az elmúlt időszakban tanúsított áldozatos munkáért, hiszen egy ilyen horderejű felújítás mindenképpen jó csapatmunkát feltételez. A vendégeknek pedig bizton állította: a megújult környezetben továbbra is számíthatnak a munkatársak odaadó, segítőkész, legmagasabb színvonalú szakmai munkájára.

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.

Melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára? Szavazzon!

Melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára? Szavazzon!

Szavazzon és nyerjen, hiszen összesen 60.000 Ft értékben sorsolunk ki BENU Exkluzív termékeket tartalmazó ajándékcsomagokat. Önnek melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára?

Nagy örömmel fogadták a veszprémiek a megújult BENU Bástya Gyógyszertárat

Nagyobb alapterületen, teljesen megújult belső térrel várja vásárlóit a BENU Gyógyszertár Veszprém Bástya, így évente több tízezer ember juthat magasabb színvonalú ellátáshoz a városban.