Baráti hangulatú megnyitó Kisvárdán

2014. augusztus 14.

Meglehetősen kis alapterületen, ám de annál barátibb hangulatban zajlott a kisvárdai Tesco üzletsoron található, megújult BENU Gyógyszertár ünnepélyes megnyitója.

benu-kisvarda2(1)Az elmúlt hetekben óriási változáson ment keresztül a kisvárdai Tesco áruház üzletsorán található BENU Gyógyszertár. A kis alapterületű patikában szabad polcos, modern, átlátható berendezést valósítottak meg, aminek köszönhetően a vásárlók hangulatos, világos környezetben, komfortosabban tudnak nézelődni, tájékozódni, a gyógyszertár dolgozói pedig még az eddigieknél is kényelmesebb körülmények között részesíthetik tanácsadásban a betegeket.

Az ünnepi megnyitón Lábiscsák János önkormányzati benu-kisvarda3(1)képviselő elismerően méltatta a BENU Gyógyszertárban végbement modernizációs folyamatot: az emberközeli, barátságos patikatér kialakítását szintúgy, mint a gyógyszertárban folyamatosan zajló magas szintű tanácsadást. Hangsúlyozta, hogy ez a változás a város fejlődésének fontos mérföldköve, és egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Baráti hangon, személyes gyógyszerész-szakmai tapasztalatokkal felvértbenu-kisvarda4(1)ezve beszélt a beteg embereknek nyújtott szakmai-emberi támogatás fontosságáról és köszönetet mondott a gyógyszertár dolgozóinak, hogy mindez a BENU Gyógyszertárban napról napra megvalósul.

A BENU Gyógyszertár dolgozói nagyon örültek, hogy a megnyitó ünnepségen szakmai munkájukat és a szép, megújult belső teret a közeli Kékcse polgármester asszonya, Szekeres Katalin, valamint Kisvárda Város Egészségügyi Alapellátás Intézményvezetője, Lukács Katalin is elismerő szavakkal és őszinte köszönettel méltatták.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak