Baráti hangulatú megnyitó Kisvárdán

2014. augusztus 14.

Meglehetősen kis alapterületen, ám de annál barátibb hangulatban zajlott a kisvárdai Tesco üzletsoron található, megújult BENU Gyógyszertár ünnepélyes megnyitója.

benu-kisvarda2(1)Az elmúlt hetekben óriási változáson ment keresztül a kisvárdai Tesco áruház üzletsorán található BENU Gyógyszertár. A kis alapterületű patikában szabad polcos, modern, átlátható berendezést valósítottak meg, aminek köszönhetően a vásárlók hangulatos, világos környezetben, komfortosabban tudnak nézelődni, tájékozódni, a gyógyszertár dolgozói pedig még az eddigieknél is kényelmesebb körülmények között részesíthetik tanácsadásban a betegeket.

Az ünnepi megnyitón Lábiscsák János önkormányzati benu-kisvarda3(1)képviselő elismerően méltatta a BENU Gyógyszertárban végbement modernizációs folyamatot: az emberközeli, barátságos patikatér kialakítását szintúgy, mint a gyógyszertárban folyamatosan zajló magas szintű tanácsadást. Hangsúlyozta, hogy ez a változás a város fejlődésének fontos mérföldköve, és egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Baráti hangon, személyes gyógyszerész-szakmai tapasztalatokkal felvértbenu-kisvarda4(1)ezve beszélt a beteg embereknek nyújtott szakmai-emberi támogatás fontosságáról és köszönetet mondott a gyógyszertár dolgozóinak, hogy mindez a BENU Gyógyszertárban napról napra megvalósul.

A BENU Gyógyszertár dolgozói nagyon örültek, hogy a megnyitó ünnepségen szakmai munkájukat és a szép, megújult belső teret a közeli Kékcse polgármester asszonya, Szekeres Katalin, valamint Kisvárda Város Egészségügyi Alapellátás Intézményvezetője, Lukács Katalin is elismerő szavakkal és őszinte köszönettel méltatták.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.