Baráti hangulatú megnyitó Kisvárdán

Baráti hangulatú megnyitó Kisvárdán

Az elmúlt hetekben óriási változáson ment keresztül a kisvárdai Tesco áruház üzletsorán található BENU Gyógyszertár. A kis alapterületű patikában szabad polcos, modern, átlátható berendezést valósítottak meg, aminek köszönhetően a vásárlók hangulatos, világos környezetben, komfortosabban tudnak nézelődni, tájékozódni, a gyógyszertár dolgozói pedig még az eddigieknél is kényelmesebb körülmények között részesíthetik tanácsadásban a betegeket.

Az ünnepi megnyitón Lábiscsák János önkormányzati képviselő elismerően méltatta a BENU Gyógyszertárban végbement modernizációs folyamatot: az emberközeli, barátságos patikatér kialakítását szintúgy, mint a gyógyszertárban folyamatosan zajló magas szintű tanácsadást. Hangsúlyozta, hogy ez a változás a város fejlődésének fontos mérföldköve, és egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Baráti hangon, személyes gyógyszerész-szakmai tapasztalatokkal felvértbenu-kisvarda4(1)ezve beszélt a beteg embereknek nyújtott szakmai-emberi támogatás fontosságáról és köszönetet mondott a gyógyszertár dolgozóinak, hogy mindez a BENU Gyógyszertárban napról napra megvalósul.

A BENU Gyógyszertár dolgozói nagyon örültek, hogy a megnyitó ünnepségen szakmai munkájukat és a szép, megújult belső teret a közeli Kékcse polgármester asszonya, Szekeres Katalin, valamint Kisvárda Város Egészségügyi Alapellátás Intézményvezetője, Lukács Katalin is elismerő szavakkal és őszinte köszönettel méltatták.

 
2014. augusztus 14.

Kiemelt ajánlatunk