Abony város megújult Benu Gyógyszertárral büszkélkedhet

2016. november 8.

2016 júliusától a BENU Kabay Gyógyszertár a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, világos vásárlóközpontú belső térrel várja a vásárlókat.

benu-301x227_1
Abony központjában évek óta sikeresen működik a BENU Kabenu-300x248_3bay Gyógyszertár.
A vásárlók, betérő betegek eddig is maximális bizalommal fordultak a patika dolgozói felé, hiszen a szakgyógyszerészek, szakasszisztensek szakértelme városszerte elismert volt. A BENU Kabay Gyógyszertár vezetője és a BENU Magyarország Zrt. vezetői ezért úgy döntöttek, még színvonalasabb, még modernebb, megújult környezettel hálálják meg Abony lakosságának az elismerést: 2016 júliusától a BENU Kabay Gyógyszertár a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, világos vásárlóközpontú belső térrel és nyugat-európai színvonalú termékválasztékkal várja a vásárlókat. A megújult gyógyszertárat hivatalosan 2016. július 11-én, szalagátvágással egybekötött avató ünnepségen nyitották meg.benu-300x248_4

Az ünnepélyes megnyitón részt vett és köszöntő beszédet mondott Rományiné dr. Balogh Edit, Abony város polgármestere is. Egészségügyi szakemberként a Polgármester Asszony elmondta: igen nagy örömére szolgál, hogy Abony egy ilyen, nyugat-európai színvonalú patikával gazdagodott. A BENU Kabay Gyógyszertár vezetőjének, dr. Szilai Gábornak és a gyógyszertár minden dolgozójának sok sikert és további eredményes munkát kívánt a megújult környezetben.