A Sas Patika is csatlakozott a BENU Hálózathoz

2014. november 9.

Újabb BENU Gyógyszertár Mátészalkán! A Sas Patika is csatlakozott a BENU Hálózathoz.


Mátészalka lakosai számára már egy éve ismerősen cseng a BENU Gyógyszertár elnevezés. A Fecske Gyógyszertár után most a jól ismert Sas Patika is csatlakozott a BENU Hálózathoz. Mindkét patika a város központjában található, így bárki könnyedén eléri őket.

benu-301x227Mostantól a Sas Patikában elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a város postaládáiba havonta érkezik a BENU ingyenes kiadványa. A gyógyszertár teljes átépítésre még várni kell, de a kínálat átláthatóbb lett. A megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak a betérők, hiszen a gyógyszertárban változatlanul a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a vásárlókat. Nem változott a nyitva tartás sem, a Sas Patika hétfőtől-péntekig 8.00-19.00-ig, szombaton 8.00-13.00-ig várja az egészségüket fontosnak tartókat.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.