A Sas Patika is csatlakozott a BENU Hálózathoz

2014. november 9.

Újabb BENU Gyógyszertár Mátészalkán! A Sas Patika is csatlakozott a BENU Hálózathoz.


Mátészalka lakosai számára már egy éve ismerősen cseng a BENU Gyógyszertár elnevezés. A Fecske Gyógyszertár után most a jól ismert Sas Patika is csatlakozott a BENU Hálózathoz. Mindkét patika a város központjában található, így bárki könnyedén eléri őket.

benu-301x227Mostantól a Sas Patikában elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a város postaládáiba havonta érkezik a BENU ingyenes kiadványa. A gyógyszertár teljes átépítésre még várni kell, de a kínálat átláthatóbb lett. A megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak a betérők, hiszen a gyógyszertárban változatlanul a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a vásárlókat. Nem változott a nyitva tartás sem, a Sas Patika hétfőtől-péntekig 8.00-19.00-ig, szombaton 8.00-13.00-ig várja az egészségüket fontosnak tartókat.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.