A Platán Gyógyszertár megújulása

2014. július 3.

Zalaegerszeg hat BENU Gyógyszertára közül immáron a harmadik, a Platán Gyógyszertár is megújult

benu-zalaegerszeg2(1)A Landorhegyi utca csodálatos platánfáinak árnyékában üzemelő Platán Gy
ógyszertár júniustól a BENU Hálózat arculatának megfelelő külső és belső megjelenéssel várja a betérőket. Nemcsak a homlokzat kapott új köntöst és designt, hanem a benu-zalaegerszeg3(1)belső tér, az officina is.  A mai vásárlási szokásoknak megfelelő kialakítás tágas és átlátható. Számos termék szabad polcra került, az eligazodást jól látható termékkategória feliratok segítik, íg
y lehetővé vált a kényelmes nézelődés, a termékek vásárlás előtti szemrevételezése. Ha a választásban bárkinek segítségre volna szüksége, a gyógyszertár jól ismert dolgozói állnak rendelkezésére a megszokott kedvességükkel, szakértelmükkel. Fontos szempont volt az átalakítás során, hogy a termékválaszték is megújuljon, kibővüljön, melynek köszönhetően széles a paletta a szépségápolás-, dentálhigiénés, baba-mama termékek körében, illetve a vitaminok, táplálék kiegészítők és gyógyteák kínálatában is.

benu-zalaegerszeg4(1)benu-zalaegerszeg5(1)

Gyutai Csaba polgármester megnyitó beszédében kiemelten hangsúlyozta az „1 orvos 1 rendelő!” elnevezésű programot, melyet mintegy 3 évvel ezelőtt indítottak útjára és pont ezekben a hetekben zárul majd. A koncepció szándéka szerint az orvosi kezelés még személyesebb, még személyre szabottabb lehet majd azzal, hogy a zalaegerszegiek lakóhelyükhöz közel választhatnak orvost és rendelőt. Ezzel párhuzamosan zajlott a rendelők modernizálása, felújítása is.
A Platán Gyógyszertár átalakítása éppen rímel a vele egy épületben elhelyezkedő Landorhegyi utcai háziorvosi rendelő felújításával, amely már üzemel és ünnepélyes átadása is hamarosan várható.