A megszépült BENU Gyógyszertárak városai között köszönthetjük Sopront

2014. április 23.

A BENU Gyógyszertárak egyre nagyobb számban újulnak meg, kielégítve ezzel korunk vásárlási igényeit.

sopron_allomas_2_250x190A vasútállomás szomszédságában található BENU Gyógyszertár Sopron Állomás vásárlóterébe lépve az
az érzésünk támad, mintha a jövőbe utaztunk volna.

A több mint 20 éve üzemelő gyógyszertár felújítását és átalakítását követően modern arculattal, ragyogó berendezéssel és kibővült termékkínálattal várja a betérőket. Minden részletre gondosan ügyeltek az átalakítás során, hisz a cél az arculat és a rendszer  tökéletes kialakítása volt.

„Egy gyógyszertár életében legalább tízévente fontos a teljes megújulás és frissítés ahhoz,
hogy

megőrizhesse meghatározó szerepét az emberek egészségének megőrzésében. Ezt szem előtt tartva kerestem a lehetőséget és azt az irányt, hogy miként építsük át a gyógyszertárunkat. Találkozott az igény a BENU Hálózat kínálta lehetőséggel és a tárgyalás sorozatot követően büszkék vagyunk arra, hogy a franchise partnerek közül elsőként alakíthattuk üzletünket erre az arculatra és a különleges szabadpolcos értékesítési megoldásra”. Mesélte a résztvevőknek dr. Horváth Csaba, a gyógyszertár vezetője.

sopron_allomas_4_250x190„Mindig nagy öröm, ha valami megszépül, megújul a városban, főleg, ha sopron_allomas_250x190a változás látható is és az erőfeszítések eredményesek, és főként, ha annak a változásnak a lakosok is örülnek.” Emelte ki a megnyitón tartott beszédében Abdai Géza, Közösségi ügyekért felelős alpolgármester.