A kisváros is fontos!

A kisváros is fontos!

A város nagy múltú gyógyszertára Celldömölk szívében, a Széchenyi úton található. A helyiek Csontváry Gyógyszertár néven ismerik és tudják, az itt dolgozók számára mindig is fontos volt, hogy vásárlói elégedettek legyenek. A BENU koncepció alapján megújult nagy múltú gyógyszertár megfelel a mai igényeknek.

A polcokon kategóriák szerint elrendezve találhatók meg az egyes termékek, például vitaminok, táplálék-kiegészítők, szépségápolási vagy babaápolási cikkek. Az új elrendezés nagy népszerűségnek örvend, hiszen a vásárlók kényelmesen megnézhetik a termékeket, összehasonlíthatják azok összetevőit, valamint az árakat.

Persze senki sincs magára hagyva a csontvary-celldomolk-75gyógyszertárban. A jól ismert gyógyszerészek, gyógyszertári asszisztensek bármikor oda tudnak lépni ahhoz, akinek tanácsra van szüksége. Az átalakításkor ez fontos szempont volt, a BENU Gyógyszertár ugyanis nagy hangsúlyt fektet a páciensek és szakemberek közötti kommunikációra, amely elengedhetetlen a megfelelő kiszolgáláshoz.  A barátságos, világos térben bátrabban kérdeznek a betegek, akik a szakmai tanácsokon kívül, türelemre és empátiára is számíthatnak.

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek természetesen továbbra is megtalálhatók a gyógyszertárban és nem szűnt meg a közkedvelt bejárat sem az orvosi rendelők váróterméből.

Amint azt már megszokhattuk, a havonta megjelenő BENU akciós újság hónapról hónapra eljut a város minden házának postaládájába. Aki mégsem találja, megtalálja az akciókat a BENU Gyógyszertárban.

csontvary-celldomolk-74 másolata csontvary-celldomolk-33 másolata
2016. november 8.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink