BENU -csoport

A BENU Magyarország Zrt. és gyógyszertárai a németországi központú PHOENIX-csoporthoz tartoznak, mely Európa egyik vezető gyógyszer-kereskedelmi vállalata. A PHOENIX-csoport elkötelezett az innováció, a fenntarthatóság és a hosszú távú növekedés mellett. Fő üzenete: „Az egészséget kínáljuk mindig és mindenkinek szerte Európában.”

A többségi gyógyszerészi tulajdonnal rendelkező hazai BENU Gyógyszertárakban a BENU mint professzionális nemzetközi márka sikeres koncepciót, minőséget, innovációt nyújt, ami összefonódik gyógyszerészeink erősségével, úgymint a helyi igények ismerete, a személyre szabott tanácsadás lehetősége és a vásárló-központúság. A BENU franchise-hálózata gazdag nemzetközi és hazai tapasztalatok birtokában kínál megoldást a franchise-partnereknek a gyógyszertári működés valamennyi területén. Az elmúlt években páratlanul gyorsan bővült és fejlődött a BENU franchise-hálózata, 2018 elején a franchise-partnerek száma már meghaladta a százat. Tudjon meg többet a BENU Franchise-ról!  

A BENU Európa 11 országában van jelen több, mint 2000 gyógyszertárral. Hazánkon kívül BENU Gyógyszertárak működnek még a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Hollandiában, Lettországban, Litvániában, Montenegróban, Svájcban, Szerbiában és Szlovákiában. A BENU-csoport él a nemzetközi márka egyik legnagyobb előnyével: a határokon átnyúló, konstruktív együttműködésnek köszönhetően napi szinten tanulunk egymástól, megosztjuk egymással tapasztalatainkat, fejlesztjük komplex gondolkodásunkat. Mindezek eredményeképpen jelentős tudásra teszünk szert nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt, így képesek vagyunk arra, hogy folyamatosan és következetesen javítsuk folyamatainkat, mindig szem előtt tartva vásárlóink igényeit. Felelős vállalatként betartjuk az etikus és tisztességes együttműködés szabályait az üzleti partnerekkel, a versenytársakkal és a munkatársainkkal szemben. Ennek jegyében irányelveket vezettünk be csoportszinten a viselkedés szabályozására, illetve a korrupcióellenes és a versenyjogi területeken.

A BENU munkavállalói a márka elkötelezett képviselői. Célunk, hogy betegeink, vásárlóink legnagyobb elégedettségét szolgálva, dolgozóink motiváltak legyenek és a legmagasabb szakmai szintet képviseljék. Tréningek és képzési projektek széles skáláját vezettük be munkatársaink szakmai készségeinek fejlesztésére és motivációjának erősítésére. A célirányos, folyamatos oktatással nemcsak az egyén előrehaladását segítjük, hanem garantáljuk az egész csapat sikeres fejlődését, szolgáltatásaink minőségének emelését is. Ez képezi vállalatunk jövőbeli és hosszú távú sikereinek az alapját. Gyógyszerészeink, szakasszisztenseink és asszisztenseink kiváló munkáját szakmai díjak sokasága, vásárlóink elismerése és töretlen bizalma minősíti, amit pozitív hozzáállásukkal és vásárlóinkkal folytatott hozzáértő, segítő kommunikációjukkal értek el.