A BENU-ról

A BENU sikere azokon az értékeken alapul, amelyeket soha nem tévesztünk szem elől. Számunkra a legfontosabb: az ember és az egészség. Legfőbb feladatunk és küldetésünk, hogy a betegek gyógyszerrel történő ellátása mellett biztosítsuk vásárlóink számára az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és az egészséges életmódot szolgáló termékek és szolgáltatások széles körű elérhetőségét. Folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal és tanácsainkkal növeljük vásárlóink elégedettségét. A BENU Gyógyszertárak megbízhatóságot, bizalmat, szakmaiságot és állandóságot képviselnek.

A BENU-koncepció

A BENU márkával új gyógyszertár-koncepciót vezettünk be a magyar gyógyszertárpiacon. Az egységes, BENU-koncepció szerinti vásárlótér-kialakítás és a modern, friss arculat önmagában is kellemes benyomást kelt. A barátságos, tágas, átlátható környezet, a letisztult dizájn nemcsak a könnyebb tájékozódást szolgálja, hanem a termékek optimális bemutatását is lehetővé teszi. Vásárlóink a nyitott polcokon kényelmesen nézhetik meg és hasonlíthatják össze a kategóriák szerint elrendezett termékeket, személyre szabott tanácsokat kaphatnak felkészült szakembereinktől.

Innováció

A BENU Gyógyszertárak innovatív természetére jellemző, hogy szem előtt tartva vásárlóink igényeit, igyekszünk mindig egy lépéssel a piaci változások előtt járni. Gyógyszertárainkban a nyitott polcokkal és a nyitott tárákkal, kiszolgálóhelyekkel elsőként teremtettük meg a közvetlen kommunikáció lehetőségét. Az új megoldások iránti elkötelezettségünk különösen fontos termékkínálatunk bővítése során. Bevezetésre kerültek olyan termékcsaládok is, amelyek hazánkban kizárólag a BENU Gyógyszertárakban kaphatók. 2016-ban azzal a céllal újítottuk meg honlapunkat, hogy egy olyan átfogó egészségügyi információs portált hozzunk létre, ahol az olvasó naponta találkozhat egészséggel kapcsolatos friss hírekkel. Létrehoztuk webshopunkat is, a BENU Online Gyógyszertárat, mely hatalmas, több mint ötezer terméket felsorakoztató kínálatával, 120 ingyenes átvételi pontjával, gyorsaságával és kényelmi előnyeivel maximálisan megfelel a vásárlói elvárásoknak.

Díjak, elismerések

Évről évre a legrangosabb szakmai díjak igazolják, hogy a BENU Gyógyszertárak teljesítménye kimagasló:

  • Superbrands-díj (2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)
  • Super Store-díj (2015, 2016, 2017, 2018)
  • Franchise-díj (2013, 2014, 2015, 2016, 2017) közöttük „Az év legdinamikusabban fejlődő franchise-hálózata 2016” és „Az év franchise-hálózata 2017” díjak
  • Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban díjak (2015, 2016)
  • Év Boltja Díj 2017
  • Az Év Internetes Kereskedője Díj 2018
  • Cosmo Beauty Awards 2018: „A legjobb hidratáló gyógyszertári nappali arckrém”