BENU Magazin

Tisztelt Vásárlóink!

Lapozza át a BENU Gyógyszertárak aktuális havi magazinját, ahol az akciós termékek mellett érdekes cikkekkel, recepttel és nyereményjátékkal várjuk!
Teljes méret megtekintéseA BENU akcióiról első kézből, és a leggyorsabban értesülhet, ha elolvassa a havonta frissülő magazint, mely a BENU Gyógyszertárak kínálatain túlmutatva, igazán szórakoztató és érdekes olvasmány!

Az online lapból megtudhatja, milyen szezonális problémákkal kell szembenéznie, milyen BENU akciókat keressen problémáira, milyen újdonságok vannak a bőrápolás területén, mit ajánlanak szakértőink Önnek és családjának.
De a magazin még ennél is többet kínál, hiszen a BENU akciói mellett minden hónapban talál sztár-interjút is, rejtvényt, nyereményjátékot, ízletes és egészséges recepteket, sőt, házi kedvencének is tartogatunk benne ajánlásokat!

Ha tanácstalan egy-egy probléma kezelésénél, szeretne gyors segítséget kapni, hogy megszüntesse a lázat, csillapítsa a fájdalmat, vagy ízületi panaszai vannak, akkor is hatékony, ha fellapozza a magazint. Minden hónapban megtalálja az aktualitásokat: nyáron a napégésre és rovarcsípésre, télen a meghűlésre, tavasszal az allergiára adunk kiváló tippeket és megoldásokat.
Női problémák? Férfi panaszok? Akár barkács balesetről van szó, akár a leggyorsabb görcsoldót keresi, vagy szeretné megismerni a nyugodt alvás titkát, a BENU magazin mindig kéznél van…csak egy kattintásra.

Ugye, hogy kihagyhatatlanok a BENU akciói és a BENU magazin? Olvasson és maradjon egészségtudatos!