LIVSANE

LIVSANE: Gondoskodás az egész családnak


A BENU Exclusive LIVSANE márkát 2017 augusztusában vezettük be a BENU gyógyszertárakban. A LIVSANE márka és termékei kifejezetten gyógyszertárban forgalmazható minőségi termékcsalád. A márka széleskörű termékpalettájával alternatívát kínál a család minden tagja számára.

A márkanév az angol „live” – élni és a latin „sanus” – egészséges szavakból tevődik össze, amely képviseli a márkaígéretet: „egészségesen élni”.

A LIVSANE logó kereszt gyökerei az ókori görög babérkoszorúhoz nyúlnak vissza, ahol az a megújulás, a győzelem és a jószerencse szimbóluma volt.

Termékeinket hét kategóriára osztottuk, amelyek között étrend-kiegészítőket, diagnosztikai eszközöket, szépség- és szájápolási termékeket, sebtapaszokat és baba-mama termékeket találhatnak. Minden termékünk magas minőséget képvisel, étrend-kiegészítőink pedig a legszigorúbb minőségbiztosítási szabályok szerint készülnek.

Támogassa egészségét a LIVSANE Étrend-kiegészítők széles választékával az A-vitamintól a vasig. Az étrend-kiegészítők között a mono- és komplex termékeket egyaránt megtalálhatják, úgymint a C-vitamint, B-vitamin Komplexet, Omega-3 Halolajat, A-Z-ig multivitaminokat, magnéziumot és kalciumot. A vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők széles palettája a család minden tagja számára megfelelő választás lehet tabletta, kapszula, por és folyadék formájában.
A LIVSANE Étrend-kiegészítők megtekintése

Az étrend-kiegészítők mellett 4-féle ízű és összetevőjű gyógynövény cukorka közül választhat: Eukaliptusz-mentol, Gyógynövényes, Bodzás és Zsályás, amelyek közül a Bodzás és a Zsályás cukorkák C-vitaminnal lettek gazdagítva. Fogyasztásuk ideális télen, nyáron és utazáskor is.
A LIVSANE Gyógynövény cukorkák megtekintése

A LIVSANE sebtapaszok különféle kisebb és nagyobb sérülésekre és kinövésekre biztosít választékot sokféle méretben minden korosztály számára, esetleges bőrérzékenyég esetén is. Gyermekek számára mesebeli figurás, vidám tapaszokat kínálunk, amelyek a praktikus és megnyerő doboz miatt játékként is szolgálhat. A tapaszok minden esetben megfelelő tapadást biztosítanak és fájdalommentesen eltávolíthatók.
A LIVSANE Sebtapaszok megtekintése
LIVSANE Diagnosztikai termékek

A LIVSANE diagnosztikai eszközök között a testhőmérséklet, vérnyomás mérésére és a családalapításhoz szükséges készítmények találhatók meg. Különféle LIVSANE hőmérők, mint például digitális- vagy fülhőmérő és 3-féle terhességi teszt és egy ovulációs teszt közül válogathat ebben a termékcsaládban.
A LIVSANE Diagnosztikai eszközök megtekintése

A fogak egészségére is gondoltunk fogkefékkel, fogkrémekkel, fogselyemmel és műfogsor tisztító tablettával. Kínálatunkban olyan speciális termékek is megtalálhatók, mint például a fogköztisztító kefék, amelyek ideálisak fogszabályozó használatakor, valamint a választékban megtalálható a viaszolt fogselyem a nehezebben elérhető fogközek tisztításáért. A gyermekek tejfogainak ápolásához pedig vidám fogkefét és enyhén mentolos ízű fogkrémet kínálunk.
A LIVSANE Szájápolási termékek megtekintése

A LIVSANE szépségápolás portfóliójában a család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelőt. A minőségi választékunkban megtalálhatók a manikűr- és pedikűr eszközök, mint például körömvágó olló, körömcsipesz, lábujjköröm csipesz, körömreszelők, talpreszelők és habkő; továbbá szenzitív és fényvédő ajakápolók, vatta, vattakorong, valamint fültisztító pálcika között válogathatnak vásárlóink.
A LIVSANE Szépségápolási termékek megtekintése

LIVSANE Krémek, Kenőcsök, Orvostechnikai eszközök

A LIVSANE család kínálatából nem hiányozhat a Lóbalzsam, Melegítő krém és az Árnika gél sem. A Lóbalzsam kétféle kiszerelésben is kapható, a kisebb, praktikusabb kivitellel gondoltunk a sportolókra is, hiszen lehetővé teszi, hogy a termék helyet kapjon a sporttáskákban. Orvostechnikai eszközeink választéka is bővül, jelenleg Melegítő tapasz, Tengervizes orrspray, Ajakherpesz gél és Aranyér kenőcs közül válogathat.
A LIVSANE Krémek, Kenőcsök, Orvostechnikai eszközök megtekintése

LIVSANE Baba-Mama termékek

A babáknak és az anyukáknak is kedveskedünk hasznos és minőségi termékekkel, úgymint nedves törlőkendő a babák érzékeny bőrére, biztonsági fültisztító pálcika a biztonságos orr- és fülápolásért baba olló, valamint magas nedvszívó képességű, eldobható melltartóbetét az anyukáknak.
A LIVSANE Baba-Mama termékek megtekintése