Franchise

a BENU Gyógyszertár…

A BENU Gyógyszertárak messziről felismerhetőek, szembe tűnőek, nyitottak, világosak és barátságosak.
Officinánk szakított a vásárlóközönség fejében a gyógyszertárakról kialakított képpel.
Előtérbe helyeztük az egészség megőrzésének fontosságát, ezzel egy új vásárlói réteg felé nyitunk. Felhívjuk a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött fontos szerepére. A szabad polcok lehetővé teszik a kényelmes vásárlást, a nyugodt válogatást, a termékek és azok árainak összehasonlítását.
A BENU képzett szakemberei kedvesek, mindenki számára személyre szabott tanácsokkal segítik a választást.
Országos hirdetéseink erősítik a márka iránti elkötelezettséget, árakcióink új vásárlókat vonzanak.

és ami mögötte van…

A BENU és az innováció kifejezések a kezdetektől fogva összekapcsolódnak.
A BENU Koncepció több évtizedes kiskereskedelmi tapasztalaton és aktuális piackutatási eredményeken alapszik.
Felismerve a gyógyszerpiac aktuális helyzetéből adódó kihívásokat és az erős hálózatban rejlő lehetőségeket, a BENU Hálózatot összefogó BENU Magyarország Zrt. elsőként dolgozott ki a hazai piacon olyan gyógyszertári know-how-t, amely az értékesítéstől a pénzügyeken át a marketingig a üzemeltetés teljes körét érinti és a gyógyszertár működtetés minden problémájára megoldást kínál.
A BENU Koncepció alkalmazza a kiskereskedelem más ágazataiban már bevett termék-prezentációs módszereket, a kategória-menedzsmentet, a vásárlóbarát, egyben értékesítést ösztönző termékkihelyezést.
Elsőként vezettünk be olyan üzleti tervezési- és kontrolling rendszert, továbbá egységes beszerzési struktúrát, amely a gyógyszerpiac jelenlegi helyzetében a túlélés egyik eszköze. A szakmában elsőként fogadtuk el azt, hogy az üzleti szemlélet nem jár együtt a szakmaiság romlásával.

Piacvezető partnerek, stabil háttér

Szeretnék többet megtudni a BENU Franchise rendszerről, tovább olvasok.