Urak

A kor előrehaladtával az urakat is elérheti számos „férfi” probléma. Ennek sok esetben a rohanó életmód, a stressz, a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény hétköznapok az okozói.

Egészségünkre érdemes mindig odafigyelni, a megelőzésre helyezni a hangsúlyt, és ha kell, ne késlekedjünk szakember tanácsát kérni! Az idejében elvégzett szűrések megelőzhetik a komolyabb bajt. Ne kezeljük tabuként a prosztata problémákat, a potenciazavart, az átmeneti meddőséget, inkább tájékozódjunk, ismerjük meg a megelőzés és a kezelés lehetőségeit!

Urak

Legyünk együttműködőek partereinkkel, ha intimhigiéniáról van szó! Érezzük jól magunkat a bőrünkben, töltsük fel szervezetünket vitaminokkal és a külsőnket se hanyagoljuk el! Akárcsak a nők, úgy a férfiak felé is elvárás a jó megjelenés, a jólápoltság, melynek szerves része a bőr- és hajápolási rutin beépítése a hétköznapokba.

Az impotencia pszichés okai

Ha a merevedési zavar hátterében nem szervi ok áll.

Az impotencia lehetséges szervi oka

Ezek a szervi problémák okozhatnak merevedési zavarokat!

3 egészségügyi probléma, ami a legtöbb férfit érinti

A prosztata megbetegedései, az aranyér és a fitymaszűkület.

Férfimeddőség - 4 meglepő ok, ami meddőséget okozhat férfiaknál!

Férfimeddőség – 4 meglepő ok, ami meddőséget okozhat férfiaknál!

Hazánkban a meddőség mára minden ötödik párt érint. A meddőség arányának növekedésében óriási szerepe van annak, hogy a férfiak nemzőképessége folyamatosan csökken.

Amit a szexuális úton terjedő betegségekről tudnia kell!

Amit a szexuális úton terjedő betegségekről tudnia kell!

Nemcsak a nemi betegek, hanem a nemi betegségek száma is növekszik: mára hatszor annyi vírus, baktérium és gomba okoz fertőzést, mint néhány évtizede - állítják a szakemberek.