Szépség- bőr- és körömápolás

A szépség belülről fakad – szokták mondani. Hogy ez mennyire így van, azt a modern orvostudomány is alátámasztja, hiszen ahhoz, hogy sugárzóan szépek lehessünk, mind testileg, mind lelkileg rendben kell lennünk.

Szépség- bőr- és körömápolás

A stressz, a lelki gondok, a szorongás meglátszik a bőrünkön, de a betegségek, rejtett problémák és a vitaminhiány is nyomot hagy kültakarónkon. Szerencsére számtalan, fájdalommentes diagnosztikai módszer létezik a testünkben zajló káros folyamatok időben történő kiszűrésére, a vitaminhiányos állapotok, szervezeten belüli elváltozások megállapítására.

Ezen kívül a szépségipar rengeteg csodálatos készítménnyel, hatóanyaggal, kezeléssel és szépészeti terápiával gondoskodik arról, hogy bőrünk, hajunk és körmeink egészséges fényben pompázhassanak, anélkül, hogy ehhez komolyabb plasztikai sebészeti beavatkozáshoz kellene folyamodnunk. Gondoskodjon hajának, körmének és bőrének szépségéről, egészségéről és hogy ne vesszen el a széles választékban, mi segítünk!

Ezeket tehetjük a leégés megelőzésére

Ezeket tehetjük a leégés megelőzésére

Cikkünkben összeszedtük a leghatékonyabb tippeket a leégés elkerülésére, hogy Ön is önfeledten élvezhesse a csodás nyári napokat.

Fényvédelem érzékeny bőrűeknek

Fényvédelem érzékeny bőrűeknek

A napsütéses időszakban remélhetőleg mindenki rendszeresen használja a különböző fényvédő készítményeket. De ha érzékeny bőrrel vagyunk megáldva, vajon ugyanazokat keressük, mint mások? Miben különbözik az érzékeny bőr fényvédelme a többiétől?

Mi a teendő, ha leégett a bőrünk?

Mi a teendő, ha leégett a bőrünk?

Bár ma már megannyi lehetőségünk van az UV sugarak elleni küzdelemre, van, hogy megtörténik a baj. Mit tehetünk ilyenkor?

Anyajegyek

Anyajegyek – hogyan ismerjük fel, ha veszélyes?

Mindenkinek van belőle, néhányaknak kevesebb, másoknak szinte megszámlálhatatlan. Bár kialakulásukban a genetika is szerepet játszik, életmódunk nagyban alakítja állapotukat és számaikat, és nem mindegy, mennyire vigyázunk rájuk.

Fényvédelem nőknél

Fényvédelem nőknél

Nyáron mindenhonnan a fényvédelem fontosságáról hallhatunk, de arról már kevesebb szó esik, hogy e téren nők és férfiak teendőiben van-e különbség. Vajon máshogy kell védekeznünk a káros UV sugarak ellen nőként?