Fogyókúra, egészséges táplálkozás

A helyes táplálkozás nem csak azért fontos, hogy kordában tudjuk tartani testsúlyunkat, hanem azért is, hogy egészségesek maradjunk. A gyermekkorban elsajátított tudatos táplálkozás segít, hogy minél tovább fittek legyünk, elkerüljük a betegségeket és szervezetünket ne terheljük se drasztikus fogyókúrákkal, se túlsúllyal.

Ha tanácstalan, hogyan állítsa össze étrendjét, hogy az ne csak egészséges, de finom is legyen és ezen kívül a szervezete számára szükséges összes tápanyagot és vitamint is tartalmazza, cikkeinkben megtalálja a választ!

Fogyókúra, egészséges táplálkozás

A legtöbb fogyókúra és életmódtanács egy helyen: veszélyes diéták, amelyeket kerülni kell, zsírégető és orvosi diéták, méregtelenítő kúrák, fogyókúrás tévhitek, az egészséges táplálkozás alapjai, vitamin kisokos és a legjobb táplálékkiegészítők.

Fehér hús vs. vörös hús – Melyik az egészségesebb?

Fehér hús vs. vörös hús – Melyik az egészségesebb?

Meglepő eredményeket mutattak be amerikai kutatók, ami ellentmond az eddigi táplálkozási ismereteinknek. A tanulmány szerint a vörös és a fehér hús fogyasztása azonos hatással van a vér koleszterinszintjére.

Ételek, amiket nem tanácsos lefekvés előtt enni

Ételek, amiket nem tanácsos lefekvés előtt enni

Rengeteg tényező befolyásolhatja az éjszakai pihenés minőségét, melyek közé a lefekvés előtt elfogyasztott ételek és italok és is beletartoznak. Lássuk, hogy miket ajánlott kerülni annak érdekében, hogy ki tudjuk magunkat pihenni.

Az olívaolaj 5 áldásos hatása egészégünkre

Az olívaolaj 5 áldásos hatása egészségünkre

A világon körülbelül 800 millió olajfa található, döntő többségük a mediterrán vidékeken. Napjainkban az olívaolaj reneszánszát éli, hiszen nemcsak finom, hanem számos, az egészségre jótékony hatása van.

Van kapcsolat a súly és a termékenység között?

Van kapcsolat a súly és a termékenység között?

Friss kutatások egyértelmű kapcsolatot találtak az elhízás és termékenység között a férfiaknál.

Ezért együnk sok hagymát

Ezért együnk sok hagymát

Alig van olyan étel, amihez ne kellene hagyma vagy fokhagyma. Ez annak rossz hír, aki nem szeret hagymát aprítani, viszont a legújabb kutatások szerint megéri a szenvedést, ugyanis rendkívül egészséges.