Vichy Minéral 89 72H Moisturing Boosting arckrém

Vichy Minéral 89 72H Moisturing Boosting arckrém (x)

Kapcsolódó tünetek:

A Vichy márka bemutatja legújabb bőrápolási innovációját, a MINÉRAL 89 termékcsalád első krémjét, amely a Minéral 89 Hyaluron-Booster bestsellerének köszönhetően eddig a legnépszerűbb termékcsaládja a Vichy-nek.

A MINÉRAL 89, egy akár 72 órán át tartó hidratálást fokozó hatású hidratáló krém, amely segít helyreállítani a bőr barrier funkcióját és akár 3 napig tartó hidratálást biztosít.

A krém megoldást nyújt a mindennapos külső hatások, mint például a stressz, a hirtelen időjárás-változás, a légkondicionálás stb. ellen. Ezek hatására a bőrgát meggyengül, és a bőr egészségéhez és szépségéhez fontos elemek, mint például ásványi anyagok, lipidek, vitaminok vagy hialuronsav, elvesznek. Mindezeket az összetevőket, valamint más hatóanyagokat tartalmaz az új MINÉRAL 89 krém, amely intenzíven hat akár 3 bőrrétegen is.

A MINÉRAL 89 72H Moisture Boosting krém a felvitel után kellemesebb érzést biztosít a bőrnek, segít enyhíteni a feszülést és jelentősen csökkenti a bőrpírral járó irritációt. A bőr ragyogóbbnak és simábbnak tűnik.

A termék egyesíti az ásványi anyagok erejét a hialuronsav koncentrációjával, amely kulcsfontosságú a bőr hidratálásában. A hialuronsav molekulák nagyobbak, mint a bőr pórusainak mérete, így egy "erősítő pajzsot" hoznak létre a bőr felszínén.

A HATÓANYAGOK SZAKÉRTŐI FORMULÁZÁSA

A vulkanikus eredetű Vichy termálvíz támogatja a bőr természetes antioxidáns védelmét és erősíti a bőrgátat. A Vichy termálvíz helyreállítja a bőr pH-értékét és serkenti regenerálódását a minden cseppben megtalálható magas koncentrációjú ásványi anyagoknak köszönhetően.

A hialuronsav akár saját súlyának 1000-szeresét is képes megtartani vízben, hidratálja, feltölti és védi a bőrt a külső agresszoroktól..

A B3-vitamin, más néven niacinamid segít kiegyenlíteni a bőr tónusát, és antioxidáns tulajdonságai közvetlenül a bőrgát szintjén fejtik ki hatásukat.

Az E-vitamin véd a sejtek oxidációja ellen.

A skvalán egy könnyű lipid, amely hidratálja és táplálja a bőrt.

A krém összetétele optimális felszívódást biztosít. Parabénmentes, nem tartalmaz szilikonokat, színezékeket vagy szulfátokat, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

Nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Könnyű és nem ragadós textúrája lehetővé teszi a könnyű felvitelt. Önálló hidratálóként vagy smink alá alapként is használható. Férfiak és nők számára is egyaránt alkalmas.

Az újdonság három változatban jelenik meg: klasszikus változat normál bőrre, sűrűbb változat száraz bőrre és illatmentes változat.

2023. május 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink