Új gyógyszertár nyílt Mikepércsen!

2015. április 9.

Nagy esemény egy település életében, ha új gyógyszertár nyílik. A mikepércsiek számára külön öröm, hogy új patikájuk a BENU Gyógyszertárakhoz tartozik, hiszen Debrecenből jól ismerik a BENU szolgáltatásait.

benu-300x248 (3)Mostantól Mikepércsen is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a település postaládáiba havonta érkezik a BENU ingyenes kiadványa. Az új gyógyszertárban az eligazodás is könnyű, a termékek kategóriákba rendezve sorakoznak a polcokon, a széles kínálat így átlátható. A BENU Gyógyszertáraknál megszokott kedvességre és figyelmességre itt is számíthatnak a betérők, a gyógyszertárban szakértő gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a vásárlókat. A nyitva tartás igazodik a helyi igényekhez. Hétfőtől–péntekig 8.00–19.00-ig, szombaton 8.10–13.00-ig várják a vásárlókat a mikepércsi BENU Gyógyszertártárban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.