Új gyógyszertár nyílt Mikepércsen!

2015. április 9.

Nagy esemény egy település életében, ha új gyógyszertár nyílik. A mikepércsiek számára külön öröm, hogy új patikájuk a BENU Gyógyszertárakhoz tartozik, hiszen Debrecenből jól ismerik a BENU szolgáltatásait.

benu-300x248 (3)Mostantól Mikepércsen is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a település postaládáiba havonta érkezik a BENU ingyenes kiadványa. Az új gyógyszertárban az eligazodás is könnyű, a termékek kategóriákba rendezve sorakoznak a polcokon, a széles kínálat így átlátható. A BENU Gyógyszertáraknál megszokott kedvességre és figyelmességre itt is számíthatnak a betérők, a gyógyszertárban szakértő gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a vásárlókat. A nyitva tartás igazodik a helyi igényekhez. Hétfőtől–péntekig 8.00–19.00-ig, szombaton 8.10–13.00-ig várják a vásárlókat a mikepércsi BENU Gyógyszertártárban.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

mi okozza a derékfájást

Mi okozza a derékfájást?

Gyakori derékfájás? Számtalan ok állhat ennek hátterében. Cikkünkben ezeket mutatjuk most be részletesen.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.