Új gyógyszertár nyílt Mikepércsen!

2015. április 9.

Nagy esemény egy település életében, ha új gyógyszertár nyílik. A mikepércsiek számára külön öröm, hogy új patikájuk a BENU Gyógyszertárakhoz tartozik, hiszen Debrecenből jól ismerik a BENU szolgáltatásait.

benu-300x248 (3)Mostantól Mikepércsen is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a település postaládáiba havonta érkezik a BENU ingyenes kiadványa. Az új gyógyszertárban az eligazodás is könnyű, a termékek kategóriákba rendezve sorakoznak a polcokon, a széles kínálat így átlátható. A BENU Gyógyszertáraknál megszokott kedvességre és figyelmességre itt is számíthatnak a betérők, a gyógyszertárban szakértő gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a vásárlókat. A nyitva tartás igazodik a helyi igényekhez. Hétfőtől–péntekig 8.00–19.00-ig, szombaton 8.10–13.00-ig várják a vásárlókat a mikepércsi BENU Gyógyszertártárban.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak