Mozgásszervi fájdalomcsillapítás hatékonyan és biztonságosabban

Mozgásszervi fájdalomcsillapítás hatékonyan és biztonságosabban (x)

Kapcsolódó tünetek:

A mozgásszegény életmód a pandémia miatti lezárások kapcsán az eddigieknél még nagyobb társadalmi probléma lett, szinte már népbetegség.  Egyre korábbi életkorban jelentkeznek rendszeres izom és ízületi panaszok. Természetesen a legfontosabb, hogy valamilyen rendszeres mozgásformát tegyünk életünk szerves részévé. A fájdalomcsillapításra viszont addig is  bármikor szükségünk lehet. Ma már sokan keresnek olyan segítséget panaszaikra, amely amellett, hogy hatékonyan csillapítja a panaszokat, kevés mellékhatással jár és az egyéb gyógyszerek szedését sem befolyásolja. 

Erre jelenthetnek megoldást a helyi hatású fájdalomcsillapítók. A VOLTAREN EMULGEL FORTE 20 mg/g gél diklofenákot - egy hatékony fájdalomcsillapító hatóanyagot - tartalmaz olyan emulgél formulában, amely elősegíti a hatóanyag felszívódását. Összetételének köszönhetően akár nyolcszoros mennyiségben kerül a bőralatti raktárakba, így képes 12 órán át egyenletesen adagolódni közvetlenül a fájdalom helyére. 

A VOLTAREN EMULGEL FORTE 20 mg/g gélt csupán naponta kétszer kell alkalmazni, reggel és este. Mivel csak nagyon kismértékben szívódik fel a keringésbe így jóval kevesebb mellékhatás várható, amennyiben a gélt az előírt mennyiségben és ideig használják.  

A 14 évnél idősebb betegek esetében akár két hétig is alkalmazható: 

  • izom és ízületi sérülések esetén (pl. rándulások, húzódások, zúzódások, hátfájás, sportsérülések): csökkenti a fájdalmat legyen az közepes vagy erős fájdalom, javítja a betegek mozgékonyságát és segíti a szokásos mindennapi tevékenységhez történő visszatérést 
  • íngyulladás (pl. teniszkönyök) kezelésére szintén alkalmas 

Hosszabb ideig tartó kezelést a kezelőorvos javasolhat. Amennyiben a fájdalom, vagy a gyulladás 7 napon belül nem javul, esetleg fokozódik forduljon kezelőorvosához. 

Támogatott tartalom 
GlaxoSmithKline-Consumer Kft. Hungary, 1124 Budapest, Csörsz utca 43. 
Forgalmazza: GlaxoSmithKline-Consumer Kft., 1124 Budapest, Csörsz u. 43. Tel.: +36 1 225-5800 • A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a Haleon group of companies. A GlaxoSmithKline-Consumer Kft. a Haleon csoport tagja. Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél 180 g: diklofenák-dietilamin hatóanyagú,vény nélkül kapható gyógyszer. PM-HU-VOLT-23-00013, Jóváhagyás dátuma: 2023. március.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
2023. május 3.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink