Mit tegyünk, ha fáj a torkunk?

Mit tegyünk, ha fáj a torkunk?

Kapcsolódó tünetek:

A legyengült immunrendszernek köszönhetően a betegségek könnyebben ledönthetik a lábáról akár az egész családot. Az egyik leggyakoribb panasz a torokfájás, vagyis a garat irritációja és gyulladása, aminek a hátterében a legtöbb esetben vírus- vagy baktériumfertőzés áll. Ha nem kísérik súlyosabb tünetek, mint például láz, kezelhetjük például a Vocal étrend-kiegészítő szopogatótablettával és bevethetünk jól bevált házi praktikákat is.

Honnan tudjuk mivel állunk szemben?

A tüneteink alapján nem minden esetben egyértelmű, hogy vírusos vagy baktérium okozta fertőzésről van szó, ezt pontosan csak laboratóriumi vizsgálattal lehet megállapítani. Ha azonban a tünetek enyhébbek, nem kíséri magas láz csupán hőemelkedés és állapotunk pár nap után fokozatosan javulni kezd, arra következtethetünk, hogy vírus okozta megbetegedésről lehet szó. De mit tehetünk ilyen esetben, ha fáj a torkunk? Elővehetjük a már bevált házi praktikáinkat, esetleg gyógyszerekkel is felléphetünk a légúti megbetegedésekkel szemben, ezek kiegészítőjeként pedig a Vocal étrend-kiegészítő szopogatótabletta is támogatást nyújthat.

Vocal szopogatótabletta több ízben

A tünetek enyhítésén túl cél az immunrendszer erősítése is egészségünk visszanyerése és hosszútávú megőrzése érdekében. A cseresznye, citrom, menta és eper ízben elérhető Vocal szopogatótabletta összetevőinek köszönhetően hatékonyan csillapíthatja a torok és a garat irritációját, emellett segíthet enyhíteni a köhögési ingert és a rekedtséget is. Sőt, mi több, az izlandi zuzmó, a C-vitamin és a cink összetevők egymást erősítve járulnak hozzá az immunrendszer erősítéséhez és megvédik a sejteket az oxidatív stressztől is. A menta ízű tabletta még hialuronsavat is tartalmaz, amely támogatást nyújt a száj és a torok nyálkahártyája számára és gyorsíthatja a gyógyulási folyamatot.

A Vocal szopogatótabletta mindegyike, a természetes összetevőknek és puha, gumicukor-szerű állagának köszönhetően, akár már 4 éves kortól is adható gyermekeink számára. Az epres ízű Vocal Kids tablettának köszönhetően így még kevésbé jelenthet kellemetlenséget a torokfájás kezelése.

Mit tehetünk még?

Ha enyhe tünetekkel nem szeretnénk azonnal orvoshoz rohanni, a nem vényköteles termékek használata mellett természetes házi praktikákkal is kúrálhatjuk magunkat és gyermekünket a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Íme néhány tipp:

  • egy-egy kanál méz önmagában fogyasztva vagy gyógynövényes teánkba sosem árthat meghűlés esetén, hiszen számos jótékony tulajdonsága között szerepel a köhögéscsillapító hatása is
  • figyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, ne hagyjuk, hogy egy enyhe kiszáradás rontson az állapotunkon
  • a vitaminok pótlása sem elhanyagolható, amit nem csak tabletta formájában vihetünk be szervezetünkbe, javasolt több zöldség és gyümölcs fogyasztása
  • a torok gyulladását a sós vízzel történő gargalizálás vagy inhalálás is enyhítheti

Ha a tüneteink nem enyhülnek, vagy súlyosbodnak, mindenképp keressük fel háziorvosunkat.

A terméket keresd a patikákban személyesen vagy online.

 

*Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Támogatott tartalom
Forgalmazza: Sirowa Hungary Kft. 1138 Budapest Tomori u.32.
2023. október 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink