Hüvelyi fertőzések kezelése octenisept®-tel applikátor segítségével!

Hüvelyi fertőzések kezelése octenisept®-tel applikátor segítségével!

Kapcsolódó tünetek:

Égő, viszkető érzés a hüvelyben? Szerencsére a probléma orvosolható! Az octenisept® a bakteriális vagy gombás fertőzések kezelésére gyors és hatékony megoldást nyújt az alkalmazását elősegítő hüvelyi applikátorral! Egy olyan eszközről van szó, amit célszerű mihamarabb beszerezni, hiszen az intim fertőzések sajnos a legváratlanabb helyzetekben is megjelenhetnek, megzavarva a mindennapokat.

Mi lehet a háttérben?

A stressz, antibiotikumok, gyenge immunrendszer vagy hormonális változások könnyedén kibillenthetik a természetes hüvelyi környezet egyensúlyát. Ráadásul bizonyos külső tényezők is befolyásolhatják a hüvelyflóra állapotát: például közös mosdók használata, uszodai medencék igénybevétele és még sorolhatnánk. A felborult hüvelyi környezetnek köszönhetően sajnos fertőzések fordulhatnak elő, melyeket elsősorban baktériumok és gombák okoznak. A klinikai tünetek sokrétűek (pl. bőrpír, égés, viszketés, fokozott váladékozás, kellemetlen szag) és a kórokozóktól függően nagyon eltérőek lehetnek. Ezeket általában véve (orvossal történő konzultáció során) antibiotikumok (baktériumok ellen) és antimikotikumok (gombák ellen) egyidejű alkalmazásával kezelik , de az érintett kórokozók növekvő rezisztenciája még nehezebbé teszi a terápiát.

Sajnos a fertőzésveszélynek nem csak a hölgyek vannak kitéve: kislányok esetében az ösztrogén szint eltér a felnőttekétől, amelynek hatása van a hüvely flórájára. A hüvely természetes védekezési mechanizmusát adó tejsavköpenyt lactobacillus fajok termelik. Az ezek által létrehozott savas vegyhatás a hüvelyben jelentős védelmet nyújt a fertőzések ellen. Ez a savköpeny a gyerekeknél még hiányzik, ezáltal a kislányok sokkal fogékonyabbak a fertőzésekre. Ez utóbbiakat főleg baktériumok okozhatják, ugyanis a serdülőkor kezdetéig a gyermeki hüvelyhám nem kedvez a gombák megtapadásának.

Így segít az octenisept® a hüvelyi applikátor alkalmazásával!

Szerencsére van egy biztonságos és kényelmes megoldás a hüvelyben előforduló nem komplikált bakteriális vagy gombás fertőzések esetére: az octenisept® kezelés hüvelyi applikátor segítségével!

Mit is jelent ez pontosan? Az octenisept® egy korszerű fertőtlenítő, mely hatásos a hüvelyi fertőzést okozó baktériumok és gombák széles spektruma ellen. A speciálisan kialakított applikátor segítségével az octenisept® könnyen és diszkréten adagolható, ezáltal optimálisan bevonja a hüvely falát. Az oktenidin hatóanyag molekuláris szerkezete miatt nem szívódik fel a szervezetbe bőrön, nyálkahártyán és sebfelületen keresztül sem. Az octenisept®-et biztonsággal használhatják várandós és szoptatós anyukák, valamint 8 év feletti gyermekek is bakteriális vagy gomba okozta hüvelyfertőzés esetén.

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

Azért mert…

…hatékony, mégis kíméletes! Az octenisept® külsőleges oldat egy olyan seb,- bőr,- és nyálkahártya fertőtlenítő oldat, amely nem tartalmaz jódot. Eredményes kórokozók széles spektruma ellen (baktériumok, gombák).

…használata kényelmes! Az octenisept® applikátor rendkívül kényelmes megoldást nyújt a hüvelyi fertőzés kezelésére. Kompakt kivitelezésének köszönhetően csupán ki kell cserélni az octenisept® szórófejével és már használható is! A termék könnyen és diszkréten adagolja az oldatot, ami így optimálisan bevonja a hüvely falát.

…szükség esetén kismamák is igénybe vehetik! Az oktenidin hatóanyag molekuláris szerkezete miatt nem jut be a keringésbe, így várandósok és kismamák is alkalmazhatják. Az oktenidin a jóddal ellentétben nincs negatív hatással a pajzsmirigy működésére.

…színtelen! Az octenisept® szín- és illatanyagmentes, így nem hagy kellemetlen foltot a fehérneműn.

Fordítson figyelmet partnerére is! A partner kórokozók hordozója lehet anélkül, hogy fertőzés jeleit mutatná. A partner kezelése csökkentheti az ismételt fertőzés kockázatát, és elkerülheti a "ping-pong hatást".

Figyelem! A hüvelyi applikátor orvostechnikai eszköz és kizárólag az octenisept® intravaginális felhordására használható. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az octenisept® gyógyszer – a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Támogatott tartalom
Allegro Kft. 1045 Budapest, Berlini utca 47-49.
2023. július 1.

Kiemelt ajánlatunk