Egyszerű és finom megoldás omega-3 zsírsavak pótlására gyermekeknek

Egyszerű és finom megoldás omega-3 zsírsavak pótlására gyermekeknek

Kapcsolódó tünetek:

Az omega-3 többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavak nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Hasonlóan a vitaminokhoz a szervezet az omega-3 zsírsavakat sem képes előállítani, ezért azokat csak étkezés alkalmával tudjuk magunkhoz venni. Az omega-3 EPA és DHA zsírsavak nagy mennyiségben a mélytengeri halakban találhatók meg, melyek étrendünkből szinte teljesen hiányoznak.

Mivel a gyermekek agyának, látásának és szervezetének optimális fejlődéséhez és működéséhez elengedhetetlenek ezek a zsírsavak, fontos, hogy folyamatosan szervezetük rendelkezésére álljanak. Az omega-3 EPA és DHA zsírsavak a szem látóhártyára, az agy- és idegsejtekre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően könnyebbé válhat az olvasás, javulhat gyermekünk memóriája és koncentrációs képessége! (Kedvező hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el.)  Az omega-3 zsírsavak az immunrendszer normális működéséhez is hozzájárulnak, ennek eredménye lehet az ellenállóbb szervezet és a kevesebb iskolai hiányzás! Ez legegyszerűbben és leghatékonyabban biztonságos forrásból származó halolaj készítménnyel pótolható.

Az Eskimo-3 Kids lágyzselatin rágótabletta D-vitaminnal egy omega-3 zsírsavakban gazdag cukormentes étrend-kiegészítő készítmény gyermekeknek.

Eskimo-3 Kids Omega 3 rágótabletta

Az olaj állagú készítmények nem minden esetben nyerik el a lurkók tetszését. A válogatósabb gyermekek még gyümölcslébe vagy kakaóba rejtve is kiszagolják azt. Ezért tökéletes megoldás a lágyzselatin rágótabletta, amely puha állagának köszönhetően könnyen szétrágható, és a halas íz szinte észrevehetetlen az eper-narancs-citrom ízesítésnek köszönhetően. Ráadásul a rágótabletta egyesével csomagolt, így nagyon praktikus.

Az Eskimo-3 Kids rágótabletta nem csak a szuper értékes omega-3 zsírsavak és a kiszerelés miatt nagyszerű választás, hanem a hozzáadott D-vitamin, kolin és biotin miatt is.

A D-vitamin szükséges a csontok, a fogak és az izmok normál állapotának fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

kolin tulajdonképpen a B-komplex egyik tagja, amit amiatt nem sorolnak a B-vitaminok közé, mert szervezetünk nem csak külső forrásból képes hozzájutni, hanem képest azt szintetizálni is. A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt, ezért rendkívül fontos szerepe van a szervezet normál működésének fenntartásában. Egyik legfontosabb hatása, hogy segít megőrizni a sejthártya épségét, valamint szerepet játszik a sejten belüli és a sejtek közötti, zökkenőmentes kommunikációban. Emellett képes áthatolni az ún. vér-agy gáton, így közvetlenül az agysejtekbe jutva acetil-kolin – egy emlékezést segítő vegyület – képződik belőle, így támogatja az agyműködést, koncentrációt és a memóriát.

biotin, másnéven B7-vitamin vagy H-vitamin pedig egy vízben oldódó vitamin, ami nélkülözhetetlen a normál zsír-, fehérje- és szénhidrát anyagcsere folyamatokban, sőt segít abban, hogy a bőr egészséges legyen.

Eskimo-3 Kids Omega3

Az Eskimo-3 Kids rágótabletta összetevőinek köszönhetően hozzájárul az agy, a szemek, a csontok és az immunrendszer normál működéséhez:

  • A DHA elősegíti a látás és az agy normál működésének fenntartását­. A jótékony hatás napi 250 mg DHA bevitelével elérhető.
  • A D-vitamin szükséges a gyermekek csontjainak normál növekedéséhez és fejlődéséhez, hozzájárul a csontok, a fogak és az izmok normál állapotának fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

Az Eskimo-3 Kids rágótabletta 3 éves kortól egészen 12 éves korig ajánlott. Napi adag (1 db rágótabletta) tartalmaz 362 mg omeg-3 zsírsavakat, melyből DHA (dokozahexaénsav): 270 mg, EPA (eikozapentaénsav): 54 mg, Kolin: 21 mg, Biotin: 25 µg (NRV: 50%), D-vitamin: 10 µg (NRV 200%). Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Támogatott tartalom - HOVITAL Kft.
2023. március 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink