Diszkrét segítség inkontinencia problémákra (x)

Diszkrét segítség inkontinencia problémákra (x)

Kapcsolódó tünetek:

Megérkeztek a Dailee inkontinencia termékek.

A személyre szabott termékkínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára komfortos és diszkrét segítséget. A termékek fejlesztése és gyártása során, kiemelten fontosnak tartottuk a kényelmet, a szivárgásvédelmet és a kellemetlen szagok kialakulásának gátlását.

Dailee Lady Premium inkontinencia betétek várandós vagy aktív életet élő hölgyek számára lettek kifejlesztve, enyhe- és középsúlyos vizeletszivárgás esetére. A betét fedőrétegén Aloe Vera bevonat található a bőr védelme érdekében.

Dailee Pant Premium pelenkanadrágokat aktív életet élő nőknek és férfiaknak középsúlyos inkontinencia esetén ajánljuk. Ergonomikus kialakítása olyan, mintha  alsóneműt viselne, diszkrét és tökéletesen illeszkedik. Ezen termékeink megfelelnek az ÖKO-TEX Standard 100 szabványnak.

Dailee Bed termékcsalád hatékonyan védi az ágyat vagy a kerekesszéket. Alkalmazható inkontinencia, felfekvés, sebkezelés vagy egyéb váladékozással járó állapotokban. A Dailee Bed Premium Fix termék ragasztócsíkokkal rögzíthető.

Mi, a belga székhelyű Drylock Technologies, elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett. Gyártásunk CO2-kibocsátás semleges és kizárólag 100%-ban megújuló energiát használunk.

 

Gyógyászati segédeszköz

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Támogatott tartalom.

2022. február 28.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink