Cerave Blemish Control termékcsalád

Cerave Blemish Control termékcsalád

Kapcsolódó tünetek:

AZ AKNÉ: EGY GYAKORI, DE ÖSSZETETT BŐRPROBLÉMA

Az akné világszerte a bőrgyógyász felkeresésének első számú oka, és emberek millióit érinti minden korcsoportban. Ennek az állapotnak az okai összetettek lehetnek. Az aknés ciklus már jóval a bőrhibák megjelenése előtt elkezdődik, amikor a többlet faggyú eltömíti a pórusokat; ezt követi a baktériumok elszaporodása, majd a gyulladt pattanások. Kimutatták, hogy a pattanásos betegek bőrének legyengült a védőrétege – amely belül rögzíti a nedvességet és kizárja az agresszorokat – és csökkent a ceramidszintje is.

Az erős alkoholtartalmú tisztítók és aknékezelések az érzékeny bőrt még jobban érzékenyebbé tehetik. A bőr száraz és hámló lesz, és ezt kompenzálva többlet faggyút kezd termelni, ami további pattanásokhoz vezet.

AZ INNOVÁCIÓ: KÜLÖNLEGES FORMULÁK, AMELYEK SEGÍTENEK MEGTÖRNI AZ AKNÉS ÖRDÖGI KÖRT

A CeraVe Blemish Control termékcsaládja, amely a Blemish Control Pattanások Elleni Tisztító Gél és a Blemish Control Pattanások Elleni Bőrápoló Gél gyengéd, hatékony, két lépésből álló mindennapos rutint alkot, amely különleges formulákat és pattanások elleni összetevőket tartalmaz a pattanások jelei, a többlet faggyú „ciklusa” és az eltömődött pórusok ellen, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül. A Blemish Control termékcsalád nem csak a bőr felszínén küzd a pattanásokkal, hanem gyengéden és hatékonyan segít célozni az aknés ciklust is. CeraVe termékhez hasonlóan a Blemish Control termékcsaládot is bőrgyógyászokkal gondosan együttműködve fejlesztették ki.

1. LÉPÉS: A CERAVE BLEMISH CONTROL PATTANÁSOK ELLENI TISZTÍTÓ GÉL TISZTÍTJA A BŐRT ÉS ELTÁVOLÍTJA A TÖBBLET OLAJAT, A BŐR VÉDŐRÉTEGÉNEK MEGZAVARÁSA NÉLKÜL

A CeraVe illat-, színezék- és alkoholmentes, pH-kiegyensúlyozott tisztítója gyengéden tisztít a szennyeződések és az olaj eltávolítása által, bőrfeszülés, -szárazság vagy kényelmetlen érzet nélkül. Az arctisztító gél-hab formulája pattanások elleni szalicilsavat, niacinamidot és olajfelszívó hektorit agyagot tartalmaz a bőrhibák és a többlet olaj eltávolításáért, miközben segít megelőzni az újabb pattanások kialakulását. A CeraVe három alapvető ceramidja segít megőrizni a bőr védőrétegét.

2. LÉPÉS: A CERAVE BLEMISH CONTROL PATTANÁSOK ELLENI BŐRÁPOLÓ GÉL HAT A PATTANÁSOK ELLEN ÉS REGENERÁLJA A BŐRBARRIERT

A CeraVe első alkohol- és olajmentes, naponta egyszer használatos arcápoló gélje segít tisztítani a bőrhibákat és csökkenteni a látható pattanásokat a bőr védőrétegének károsítása nélkül. A gél a pattanások ellen ható összetevőket tartalmaz, például szalicil-, glikol- és tejsavat a bőrhibák és foltok csökkentéséért, valamint bőrnyugtató niacinamidot. Három alapvető ceramid segít regenerálni a bőr védőrétegét, a hidratáló összetevők pedig lágyabb, simább hatást hagynak a bőrön. Az MVE technológia lassan bocsátja ki az összetevőket, így akár 8 órás hidratálást biztosít napi egyetlen alkalmazással. Az érzékeny bőrűek számára is megfelelő, illat- és színezékmentes.

A CeraVe kétlépéses Blemish Control termékcsaládja a bőrhibák és pattanások elleni hatásért hatékony összetevők és a bőrbarriert regeneráló és támogató összetevők tökéletes egyensúlyát kínálja.

EXTRA ÁPOLÁS AKNÉKEZELÉS UTÁN: BŐRFELSZÍN-MEGÚJÍTÓ RETINOL SZÉRUM

  • Segít csökkenti az akné utáni hegeket
  • Segít a pórusok méretének csökkentésében
  • Javítja a bőrfelszín egyenetlenségét
  • Nem irritálja a bőrt

Ezt a bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett, bőrfelszínt megújító szérumot úgy tervezték, hogy halványítsa a pattanások utáni foltokat és fokozza a bőr ragyogását, miközben segít helyreállítani a bőr védőrétegét.

A kíméletes, kapszulázott retinol felgyorsítja a felszíni sejtek hámlását, irritáció nélkül csökkenti az elszíneződések és az akné utáni nyomok megjelenését. Az édesgyökér kivonatot tartalmazó formula segít az általános bőrtónus világosabbá, ragyogóbbá tételében. Az 1-es, 3-as és 6-II-es ceramidok segítenek helyreállítani a bőrgátat és pótolni a természetes hidratáltságot.

Támogatott tartalom
L'OREAL Magyarország Kft.
1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26.
2023. szeptember 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink