A BENU GYÉMÁNTFOKOZATÚ FŐTÁMOGATÓJA MAGYARORSZÁG ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐPROGRAMJÁNAK!

REGISZTRÁCIÓ SZŰRŐVIZSGÁLATRA

A BENU számára továbbra is a legfontosabb érték: az ember és az egészség. Gyógyszertárainkban a betegek gyógyszerrel történő ellátása mellett külön figyelmet fordítunk a megelőzés és az egészséges életmód támogatására. Úgy tudunk hozzájárulni mindehhez, hogy gyógyszertárainkban széles kínálatot nyújtunk a gyógyszereken kívül egyéb, a betegségek megelőzését és az egészséges életmódot segítő termékekből, legyen az táplálékkiegészítő, vitamin, dermokozmetikum, vagy egyéb egészségvédő készítmény.

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében a BENU idén gyémántfokozatú főtámogatóként segíti Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramját, amely 74 szakmai szervezet összefogásával a prevenciót tűzte ki célul. A programban résztvevő látogatók olyan egészségügyi szűrésen vehetnek részt, amely 37 különböző vizsgálatot tartalmaz, valamint ezzel párhuzamosan megismerhetik az egészségvédelem különböző területeit. A program keretében az elmúlt nyolc év alatt 1500 helyszínen több mint 6 millió vizsgálatot végeztek, és 500 ezer látogatót fogadtak az ország különböző pontjain.

A BENU büszke arra, hogy 2019-ben is stratégiai partnere lett Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának, és segítheti azon törekvést, hogy minél többen kapjanak lehetőséget egészségügyi állapotuk ingyenes felülvizsgálatára és további tájékoztatásban részesüljenek az egészséges életmódról.

REGISZTRÁCIÓ SZŰRŐVIZSGÁLATRA

A komplex állapotfelmérés (37 féle átfogó vizsgálat) mellett, a szűrőprogram helyszínein az érdeklődők 30 életmód ponton kérhetnek tanácsokat. Azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, vagy egészségesebben szeretnének táplálkozni, közvetlenül szakemberektől kaphatnak segítséget. Lehetőség nyílik megismerni az újraélesztés technikáját és elsajátítani az elsősegélynyújtás fortélyait. Egyedülállóan Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában érhető el a látványos anatómiai bemutató, a 3D anatómiai mozi sátor, ugyanakkor virtuális valóságszemüvegek segítségével bepillantást nyerhetnek a látogatók az emberi test belsejébe, működésébe.

A részletekről, valamint az ingyenes szűrésekre történő regisztráció menetéről hamarosan további információkat tudhat meg a honlapunkon, illetve hírlevelünkből.