Új év, új élet - Kezdd az egészségednél! (x)

Ha te is azt fogadtad meg újévkor, hogy többet mozogsz, egészségesen táplálkozol és odafigyelsz a megfelelő tápanyagbevitelre, van egy jó hírünk! A Flexipure nem csak effektív szilíciumtartalmú termékeivel járul hozzá egészséged megőrzéséhez, de egy hónapon keresztül minden kedden és csütörtökön online gyógytornával támogatja tested újjászületését.

Nagy Niki gyógytornász szerint szükségünk lehet jó minőségű étrendkiegészítőkre, hiszen ahhoz, hogy a szervezetünk rendben működjön, elegendő vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitele szükséges.

Életmódváltás tudatosan

"A mindennapokban nem mindig tudunk olyan mennyiségű és annyifelé zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, amely fedezné egy felnőtt ember napi szükségletét. Ezeket pótolnunk kell valamilyen módon" - magyarázza a szakértő. Az életmódváltásban kulcsfontosságú szerepet kap a kollagén, aminek segítségével a fogyás következtében megereszkedő bőr visszanyerheti feszességét és a sportolás miatt megterhelt ínak, szalagok rugalmasak maradhatnak, a csontok megerősödhetnek. Érdemes azonban körültekintőnek lennünk és olyan készítményt választanunk, amely a szilíciumon alapul, hiszen ez az, ami szabályosan berúgja a kollagéntermelés motorját.

Kollagén minden formában

A gyógytornász a mindennapokban a Flexipure Original oldatot használja, amely bioaktivált szilíciumot és csalánt tartalmaz, így igazoltan hozzájárul a szervezet szilícium-ellátáshoz. Ennek köszönhetően elősegítheti a kollagénszintézist és hozzájárulhat a vitalitás megőrzéséhez. Emellett támogatja az immunrendszert, újjáépíti, javíthatja és stimulálhatja a kötőszöveteket.

Azok számára, akik a szilícium bevitelt a C-vitamin erejével egészítenék ki, a Flexipure Original bio aktivált étrend-kiegészítő tablettája ajánlott, hiszen nem csak hozzájárulhat a megfelelő kollagénképződéshez, még az immunrendszert is erősítheti, a C-vitamin antioxidáns hatása miatt pedig a gyulladásokat is csökkentheti. A tabletta az oldathoz képest kisebb, így mindenhova magunkkal vihető, könnyen lenyelhető, íztelen és praktikus termék.

Mindkettő használatát kiegészíthetjük a Flexipure Instant Géllel, amelyet lokálisan alkalmazhatunk. A szilíciumot glükozaminnal és kondroitinnal egészítették ki, így természetes módon csillapíthatja a sportolás miatt keletkező esetleges fájdalmakat, gyulladásokat, ficamokat, ödémákat és traumákat.

A Flexipure termékcsalád forgalmazója a Ceumed Kft. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot.

Támogatott tartalom.

2022. február 9.

Kiemelt ajánlatunk