Szeretné, ha a bőre lassabban öregedne? AGE PROTEOM™ szérum

Szeretné, ha a bőre lassabban öregedne? (x)

Kapcsolódó tünetek:

LÁTVÁNYOSAN ÉS TARTÓSAN AGE PROTEOMTM SZÉRUM, A SEJTEK HOSSZÚ ÉLETTARTAMÁÉRT

Az AGE PROTEOM™ szérum a bőrgyógyászati bőrápoló termékek új generációját hozza létre, amelynek alapja a Bioderma szakértelme és az Institut Esthederm kozmetikumok világában szerzett 40 éves tapasztalata.

A szérum biomimetikusan hat a proteom minőségére, hogy tartósan megerősítse a bőr egészségét és fiatalságát. A legszélsőségesebb ártó tényezőknek is ellenálló, csaknem halhatatlan élőlény felhasználásával kifejlesztve, az AGE PROTEOM szérum megvédi és erősíti a bőr fehérjéit. A bőrproteom visszanyeri optimális működését és ezáltal az öregedés jeleivel szembeni összes természetes mechanizmusát.

  • Finom, friss és hidratáló textúrája tiszteletben tartja a bőr pH-értékét.
  • Komfortos, könnyen felvihető textúrája segít a sötét területek elhomályosításában és az arcszín élénkítésében.
  • Gyengéd, stílusos illata a fekete szilva, a rózsa és fehér pézsma jegyeivel nem tartalmaz allergént.

UNIVERZÁLIS KEZELÉS

Minden korosztálynak, minden bőrtípushoz, reggel es este, egész évben. Bármely bőrápolási rutinba beilleszthető, önmagában vagy bőrápoló krémet kiegészítve.

KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁG AZ ÖSSZES ÖREGEDÉSI PARAMÉTERREL SZEMBEN*

  • Ráncok -26%
  • Ragyogás csökkenése -47%
  • Egyenetlen arcszín -32%
  • Feszesség csökkenése -28%
  • Tömörség csökkenése -24%

*62 önkéntes kaukázusi nő, 42–65 év közötti, II-IV. fototípus, minden bőrtípus, városi környezet, fáradtság jelei (ráncok, finom vonalak es/vagy sötét karikák es/vagy puffadtság) es pigmentációs rendellenességek (sötét foltok, egyenetlen arcszín). 8 jelentkező dohányzik.

Fehérjék: a szervezet második legnagyobb mennyiségű alkotóeleme, és a hosszú élettartam elsődleges forrása

A proteom a sejt, illetve a szervezet teljes fehérjeállományát jelenti, a test második legfontosabb alkotóeleme a víz után, mértéke meghaladja a 20%-ot. Ilyen jelentős összetevőként a fehérjék kulcsfontosságú funkciókat látnak el az összes szervben.

Az idő múlásával és a szélsőséges külső tényezők mellett a bőrproteom különböző változásokon megy keresztül. A fehérjékben bekövetkező visszafordíthatatlan folyamatok következménye a ráncok megjelenése, a fakó és egyenetlen arcszín, a csökkenő feszesség, illetve a bőrtömörség megváltozása. Csökken a vízmegtartó képesség, ami dehidratáltsághoz vezet. Tehát a bőr veszít tömörségéből, feszességéből és rugalmasságából.

A bőrproteom védelme antioxidáns chaperon molekulákkal.

Ennek a molekulatípusnak köszönhetően egyes mikroorganizmusok gyakorlatilag halhatatlanok, mivel a fehérjéik nem oxidálódnak. „Chaperon” (magyarul ’kísérő’) molekuláknak hívjuk őket, mivel fizikai pajzsként védik a fehérjék funkcionális struktúráját, jelentősen csökkentve a változásra való érzékenységüket.

Támogatott tartalom
NAOS Hungary Kft. – H-2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
2023. május 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink