Miért érdemes az Eskimo Kids halolajokat választani?

Az agy és idegrendszer legintenzívebb fejlődési szakasza a születés előtti harmadik trimesztertől körülbelül 14 éves korig tart. Gyermekünk egészséges fejlődéséért ebben a periódusban tehetjük a legtöbbet. Ebben az időszakban a megfelelő képességfejlesztés mellett rendkívül fontos az agy és idegsejtek fejlődéséhez és működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 EPA és DHA zsírsavak bevitele is.

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme. Egy „jó” zsír, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem tud előállítani. Az EPA és DHA nagy mennyiségben a tengeri halakban található, amely étrendünkben alig van jelen. Pedig a halolajban található omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését és működését. Más szóval javíthatja gyermekünk memóriáját, koncentrációs és problémamegoldó képességét. Ezáltal könnyebbé válhat számára az olvasás és a tanulás magabiztosabbá téve őt a mindennapok kihívásaival szemben, értékes időt spórolva meg a szülőknek is.

Immunrendszerünk erőssége, stabilitása nagyrészt életmódunk és táplálkozásunk függvénye, melyet képesek vagyunk jó irányba befolyásolni. Az Eskimo Kids halolaj D-vitamin tartalma nemcsak az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, hanem szükséges a gyermekek csontjainak normál növekedéséhez és fejlődéséhez is, továbbá a fogak és az izmok normál állapotának fenntartásához is hozzájárul.

A keveset betegeskedő, kiegyensúlyozott gyermek

  • gyorsabban önállóvá válik,
  • könnyebben hozzászokik az óvodai/iskolai környezethez,
  • könnyebben beilleszkedik a csoportjába (együtt eszik, alszik, játszik társaival).

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető gyermekünk nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedése is.

Számos esetben jelezték vissza szülők a viselkedés és az alvás pozitív változásait halolaj szedését követően, azaz a gyermek könnyebben kezelhetővé vált, a hisztik és az éjszakai kelések is csökkentek.

Miért választja rengeteg szülő az Eskimo Kids halolajakat?

Mert

  • biztonságosak: tiszták, nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat,
  • hatékonyak: stabilak, több mint 6 hónapig nem avasodnak meg,
  • cukormentesek: nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és édesítőt,
  • könnyen fogyaszthatóak: folyékony állaguknak köszönhetően a legkisebbeknek sem okoz problémát a lenyelése,
  • mentesek: laktóz-, tejfehérje-, és gluténérzékenyek is fogyaszthatják, és
  • természetesek: igazolt eredetű, vadhalászatból származó alapanyagokból készülnek, Friend of the Sea minősítéssel rendelkeznek.

A termék két finom ízben kapható: narancs, tutti-frutti.

A narancsos Eskimo Kids narancs aroma hozzáadásával, a tutti-frutti ízű halolaj pedig narancs, málna, citrom és meggy aroma megfelelő arányú keverékével készül. Egy üveg tartalma kb. egy hónapig elegendő függően a teáskanál méretétől.

Amennyiben az olajos állag nem szimpatikus gyermekünknek, kiváló alternatíva a 3 éves kortól adható Eskimo-3 Kids rágótabletta, amely omega-3 zsírsavakban gazdag étrendkiegészítő készítmény D-vitaminnal, kolinnal és biotinnal. A lágyzselatin állagú, cukormentes eper-narancs-citrom ízesítésű rágótablettán kevésbé érezhető a hal íz.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.

Támogatott tartalom
2022. augusztus 26.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink