Megújult a jászkiséri Remény BENU Gyógyszertár

Megújult a jászkiséri Remény BENU Gyógyszertár

2023 februárjában ünnepélyesen is átadásra került Jászkiséren a Remény BENU Gyógyszertár, amely mostantól megújult külsővel és kibővült termékválasztékkal várja a kedves vásárlókat.

A gyógyszertár évek óta szolgálja ki a környéken élőket, akik ezután is a megszokott szakértelemmel találkoznak, ám mostantól sokkal modernebb, letisztultabb szín- és formavilágú szabadpolcos rendszerben válogathatnak. Idéntől kibővült termékkínálat fogadja a betérőket: nagyobb helyet kaptak a betegségek megelőzését elősegítő termékek, mint pl. a vitaminok és immunerősítő készítmények, és nagy választékban lehet válogatni a dermokozmetikai termékek között is.

Köszönjük a gyógyszertárakban dolgozó kollégáink megbízható és lelkiismeretes munkáját, és sok örömöt kívánunk nekik a megszépült patikákban!

Az ünnepélyes megnyitó eseményen részt vett:

Lukácsi György, Jászkisér polgármestere, Dr. Kupai Mihály, a BENU Magyarország Zrt. franchise-igazgatója, Dr. Elek János, Dr. Rozsi Ákos, Dr. Rozsi Zoltán urak, a gyógyszertár tulajdonosai, Dr. Orosz Márk gyógyszertárvezető és Dr. Csejtei Erzsébet a patika korábbi tulajdonosa és gyógyszertárvezetője.

2023. február 17.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink