Készítsd fel a bőrödet a napsugarak élvezésére!

Készítsd fel a bőrödet a napsugarak élvezésére!

Kapcsolódó tünetek:

A Bioderma teljes Photoderm termékcsaládja megújult annak érdekében, hogy az egész család számára teljes körű bőrápolást és fényvédelmet biztosítson, a speciális bőrtípusokon keresztül egészen az érzékenyig, minden korosztály számára. A Photoderm termékek védik és ápolják a bőrt, valamint megerősítik saját védekező mechanizmusát miközben tiszteletben tartják a környezetet. 

Az elmúlt években egyre inkább nőtt a tudatosság és a felismerés a nap bőrre gyakorolt hatásairól és a fényvédők gyenge pontjairól - mind a bőr, mind a környezet szempontjából. A Bioderma Laboratóriuma 40 éves biológiai és bőrgyógyászati tapasztalatára támaszkodva megújította Photoderm termékcsaládját, amely amellett, hogy egy jobb és szélesebb spektrumú védelmet nyújt, képessé teszi a bőrt arra, hogy jobban megvédje magát a napon. 

A Photoderm termékcsalád összes tagját 4 alappillérre építették, melyek ápolják a bőrt a saját ökoszisztémáján belül. A Photoderm termékek használatával élvezheted új, csúcstechnológiás fényvédő SUN ACTIVE DEFENSE termékeinket, bőrgyógyászati bőrápolási szakértelmünket, minden felhasználásra és éghajlatra alkalmas összetevőinket és készítményeinket, valamint a vízi környezet tiszteletben tartását. 

A bőr hosszú távú egészségéhez elengedhetetlen a fényvédelem. Fényvédők tekintetében nagyobb valószínűséggel szeretsz olyat használni, amely kellemes tapintású, nem ragacsos és nem hagy olajos réteget. Az is előny, ha vízálló és ellen tud állni az izzadásnak és a magas páratartalomnak. Az is plusz pont, ha nem hagy nyomot felvitelt követően. A legjobb fényvédő az, amit mindig szívesen használsz. A Photoderm termékek csúcstechnológiás védelmével és kellemes formuláival a mindennapos felvitel sosem okoz gondot. 

SUN ACTIVE DEFENSE: UVA és UVB szűrők, biológiai védelemmel 

A magas faktorral (SPF) rendelkező fényvédő krémek használatának növekedése ellenére a bőrrákos megbetegedések száma nem csökkent ezzel arányosan. Az SPF faktor az UVB sugarak elleni védelemre utal, amely megakadályozza a bőr leégését. A bőrgyógyászok azonban felfedezték, hogy az UVA sugaraknak való hosszan tartó kitettség gyengíti a bőrt. Az UVA-sugarak mélyebbre hatolnak, és oxidatív stresszt okozhatnak, olyan elváltozásokat hozva létre, amelyek a bőr idő előtti öregedéséhez és a bőrrák kialakulásának kockázatához vezethetnek. A széles spektrumú, azaz UVB- és UVA sugarak ellen is védelmet nyújtó készítmények jobban védik a bőrt. 

SZIGORÚAN ÖSSZEVÁLOGATOTT SZŰRŐK KOMBINÁCIÓJA 

Ahelyett, hogy túlterhelné a bőrt a szűrők sokszorosításával, a BIODERMA Laboratóriuma az Európai Unió által engedélyezett 32 szűrő közül csak nyolccal dolgozik. Ezeket a szűrőket kifejezetten azért választottuk ki, mert: 

  • Tisztelik a szervezetet, és nem endokrin károsítók. 
  • Tiszteletben tartják a bőrt. A NAOS exkluzív tanulmánya szerint nem minősülnek sem irritálónak, sem szennyezőnek. 
  • Tisztelik a bolygót, mivel nem mérgezőek és nem bioakkumulatívak. 
  • A vízi ökoszisztémákra mért környezeti hatásuk a legalacsonyabb. 

A szűrőket kiegészíti egy szabadalmaztatott módszer, amely a bőr biológiája által inspirált antioxidáns és immunrendszeri védelmet biztosít. Az UV-expozícióból eredő károkat korlátozza, segít megelőzni a korai öregedést és a bőrrák kialakulását. 

Bőrgyógyászati bőrápolási szakértelem 

A Photoderm túlmutat a bőr nap elleni védelmén. Minden egyes termék középpontjában az a törekvés áll, hogy a bőr igényeinek megértésével teljes körű ápolást biztosítson. A legfiatalabbaktól a legidősebbekig, a különleges bőrtípusoktól a jó egészségi állapotú bőrig, az arctól az egész testig létezik olyan Photoderm termék, amely segít helyreállítani és fenntartani a bőr egyensúlyát. A készítmények formuláit minden bőrtípushoz és azok különleges igényeihez igazítjuk. 

Támogatott tartalom 
NAOS Hungary Kft. – H-2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1. 
2023. június 27.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink