Fényvédelem a Bioderma Photoderm termékekkel

Fényvédelem a Bioderma Photoderm termékekkel (x)

Kapcsolódó tünetek:

A legkisebbek bőre érzékeny és fejletlen, védekezőképességük még nem érte el a felnőttek védelmét a mindennapi külső irritáló tényezőkkel szemben. Emiatt fontos, hogy speciális termékekkel védjük bőrüket, különösen a számukra rendkívül veszélyes UV-sugarakkal szemben.

Mi érdemes tudni az UV-sugarakról?  

Amellett, hogy leégést okoznak, sajnos hosszú távú károkkal is számolnunk kell, ha gyermekünk bőrét nem védjük megfelelően a napsugaraktól. Mivel bőrük még nem tud védekezni, fényvédő, azaz naptej nélkül immunrendszerük is veszélybe kerülhet, valamint bőrük fejlődésében is kárt szenvedhetnek.  

Mire figyeljünk, amikor fényvédőt választunk gyermekünk számára?  

Első és legfontosabb, hogy életkorának megfelelő terméket emeljünk le a polcról. Vannak termékek, melyek újszülött kortól használhatóak, azonban 6 hónapos korig első számú ajánlásunk a közvetlen napfény kerülése. Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor elkerülhetetetlen a közvetlen UV-expozíció, például amikor autóban utazunk, vagy egy séta alkalmával. Ezekben az esetekben használjuk a Bioderma Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+ terméket, amit kifejezetten az újszülöttek érzékeny bőrére fejlesztettek és védi a bőrt a nyáltól és izzadságtól.

12 hónapos korig fizikai (ásványi) fényvédő használatát javasoljuk. Ezután áttérhetünk olyan kémiai fényvédők használatára, amik biztonságosak számukra és egyéb, akár hidratáló hatással is rendelkeznek. Ebben a korban a Bioderma PEDIATRICS Spray és Lait SPF50+ termékeket javasoljuk.  

A Bioderma PEDIATRICS fényvédőket gyermekorvosok és bőrgyógyászok segítségével fejlesztették, egy speciális, SUN ACTIVE DEFENSE technológiát tartalmaznak, aminek segítségével a magas védelem mellett hidratáló és bőrvédő hatással is rendelkeznek és nedves bőrön is alkalmazhatóak.  

Támogatott tartalom
NAOS Hungary Kft. – H-2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
2023. június 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink