Az Age Proteom arcápoló szérum meghosszabbítja a bőr fiatalságát és segíti a sejtek regenerálódását

Az Age Proteom arcápoló szérum meghosszabbítja a bőr fiatalságát és segíti a sejtek regenerálódását

Kapcsolódó tünetek:

Több évtizedes kutatás eredményeként született meg az Institut Esthederm Age Proteom Advanced szérumja, mely meghosszabbítja a bőr fiatalságát és segíti a sejtek regenerálódását, ezzel egy új időszámítást kezd az arcápolásban.

Az elmúlt több száz évben az átlagéletkor fokozatosan nő, egyre tovább élünk. A modern ember a civilizációs vívmányoknak köszönhetően hosszabban élvezheti az életet, viszont ezzel sejtjeink nem feltétlenül tudják felvenni a versenyt.

Az Age Proteom szérum megalkotói azon dolgoztak, hogy miképp lehetne a bőrünket felkészíteni a hosszabb életre, és megtartani fiatalkori működését, regenerálódó képességét, hogy teljes élettartamunk alatt megőrizhessük a bőr vitalitását.

Az Esthederm két elhivatott tudósa, Miroslav Radman genetikus, molekuláris biológus és Jean-Noël Thorel gyógyszerész, sejtbiológiai szakértő kutatta a hosszú élettartamért felelős összetevőt az élőlények szervezetében.

Felfedezték, hogy a proteom, azaz a sejt teljes fehérjeállománya az, amit védeni kell, hogy az arcbőr megőrizze fiatalkori működését. Találtak egy baktériumot a hópelyhekben, ami kiemelkedően képes alkalmazkodni az extrém körülményekhez. Hatóanyagot készítettek belőle, és megalkották az Age Proteom formuláját, mely védelmet nyújt a bőr fehérjeállományának a legszélsőségesebb környezeti körülményekkel szemben is.

Az Age Proteom szérum olyan új biotechnológiát használ, mely megakadályozza az arcbőr visszafordíthatatlan károsodását, és helyreállítja a sejtek és szövetek működését. Ökobiológiai hatásmechanizmusa lassítja a bőr öregedését, hogy arcunk ne az éveink számát, hanem az élet iránti szenvedélyünket tükrözhesse.

Támogatott tartalom.
Forgalmazó: NAOS Hungary Kft. H-2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.
2024. április 8.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink