Egyéb

Hámló arcbőr – Ez állhat mögötte

A bőr testünk első védelmi vonala, ezért épsége fontos a különféle környezeti ártalmak, kórokozók elleni védekezésben. Az egészséges bőr hidratált, ép és vízzel telített. Sokan szenvednek azonban hámló, irritált, sebesülésre hajlamos bőrüktől.

A frontérzékenység oka és tünetei

A frontérzékenység gyakori egészségügyi probléma, a civilizációs életmód és étrend következtében pedig egyre több embert érint. Hatása és tünetei egyénenként eltérők lehetnek. De miért alakul ki, és mit tehetünk a tünetek enyhítésére?

3 tanács a gyász idejére

Életünk során elkerülhetetlen, hogy mindannyian találkozzunk a veszteség miatti gyásszal. Cikkünkben összeszedtünk pár jó tanácsot, melyeknek munkánk, kapcsolatunk, családtagunk vagy kis kedvencünk elvesztésekor hasznát vehetjük.

Számít a véleménye!

Köszönjük, hogy a BENU Gyógyszertár Webshopot választotta. Kérjük segítse munkánkat és töltse ki rövid kérdőívünket a megrendelés folyamatával kapcsolatban, hogy továbbra is magas színvonalon tudjuk kiszolgálni Önt. A válaszok kitöltése nem kötelező, semmilyen személyes adatot nem kérünk Öntől, így a válaszadás teljesen anonim.

Jód eltávolítása a bőrről

A jódot főként különböző sérülések, kisebb vágások fertőtlenítésére használjuk az otthoni sebkezelésben. Bár fő feladatait nagyszerűen ellátja, a barnás-vöröses vegyület igen erős foltot hagy maga után. De tehetünk valamit ellene?