Aranyfokozatú főtámogató lett a BENU

 

A BENU ARANYFOKOZATÚ FŐTÁMOGATÓJA MAGYARORSZÁG ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐPROGRAMJÁNAK!

 

REGISZTRÁCIÓ SZŰRŐVIZSGÁLATRA

 

A BENU számára továbbra is a legfontosabb érték: az ember és az egészség. Gyógyszertárainkban a betegek gyógyszerrel történő ellátása mellett külön figyelmet fordítunk a megelőzés és az egészséges életmód támogatására. Úgy tudunk hozzájárulni mindehhez, hogy gyógyszertárainkban széles kínálatot nyújtunk a gyógyszereken kívül egyéb, a betegségek megelőzését és az egészséges életmódot segítő termékekből, legyen az táplálékkiegészítő, vitamin, dermokozmetikum, vagy egyéb egészségvédő készítmény.

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében a BENU idén aranyfokozatú főtámogatóként segíti Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramját, amely 74 szakmai szervezet összefogásával a prevenciót tűzte ki célul. A programban résztvevő látogatók olyan egészségügyi szűrésen vehetnek részt, amely 37 különböző vizsgálatot tartalmaz, valamint ezzel párhuzamosan megismerhetik az egészségvédelem különböző területeit. A program keretében az elmúlt nyolc év alatt 1500 helyszínen több mint 6 millió vizsgálatot végeztek, és 500 ezer látogatót fogadtak az ország különböző pontjain.

A BENU büszke arra, hogy 2018-ban stratégiai partnere lett Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának, és segítheti azon törekvést, hogy minél többen kapjanak lehetőséget egészségügyi állapotuk ingyenes felülvizsgálatára és további tájékoztatásban részesüljenek az egészséges életmódról.

A tervezett útvonalon felül a BENU javaslatára az alábbi helyszínekre is ellátogat az ingyenes szűrőprogram:

  • 2018. június 9. BENU Auchan Családi Életmód Nap Soroksár
  • 2018. július 5. BENU – Auchan Családi Életmód Nap Maglód
  • 2018. július 6. BENU – Auchan Családi Életmód Nap Csömör
  • 2018. szeptember 5. Dísz Tér Zalaegerszeg
  • 2018. szeptember 8. BENU Családi Életmód Nap Helyszínváltozás: 1084 Budapest Teleki tér 3. – Teleki téri park
  • 2018. szeptember 28-29. #BeActiveNight Budapest, Tüskecsarnok
  • 2018. október 14. BENU CsaIádi Életmód Nap Fő tér Szombathely
  • 2018. november 10. BENU Auchan Családi Életmód Nap Székesfehérvár
  • 2018. november 14. BENU Auchan Családi Életmód Nap Kecskemét
  • 2018. november 25. Auchan Prevenciós Életmód Napok 2018. Szigetszentmiklós

 

REGISZTRÁCIÓ SZŰRŐVIZSGÁLATRA

 

A komplex állapotfelmérés (37 féle átfogó vizsgálat) mellett, a szűrőprogram helyszínein az érdeklődők 30 életmód ponton kérhetnek tanácsokat. Azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, vagy egészségesebben szeretnének táplálkozni, közvetlenül szakemberektől kaphatnak segítséget. Lehetőség nyílik megismerni az újraélesztés technikáját és elsajátítani az elsősegélynyújtás fortélyait. Egyedülállóan Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjában érhető el a látványos anatómiai bemutató, a 3D anatómiai mozi sátor, ugyanakkor virtuális valóságszemüvegek segítségével bepillantást nyerhetnek a látogatók az emberi test belsejébe, működésébe.

A részletekről, valamint az ingyenes szűrésekre történő regisztráció menetéről hamarosan további információkat tudhat meg a honlapunkon, illetve hírlevelünkből.