A BENU-ról

A BENU Gyógyszertárak messziről felismerhetőek, szembe tűnőek, nyitottak, világosak és barátságosak.
Officinánk szakított a vásárlóközönség fejében a gyógyszertárakról kialakított képpel.
Előtérbe helyeztük az egészség megőrzésének fontosságát, ezzel egy új vásárlói réteg felé nyitunk. Felhívjuk a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött fontos szerepére. A szabad polcok lehetővé teszik a kényelmes vásárlást, a nyugodt válogatást, a termékek és azok árainak összehasonlítását.
A BENU képzett szakemberei kedvesek, mindenki számára személyre szabott tanácsokkal segítik a választást.
Országos hirdetéseink erősítik a márka iránti elkötelezettséget, árakcióink új vásárlókat vonzanak.
A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraink legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalas kiszolgálása.
A BENU Gyógyszertárak célja, hogy vásárlóik mindig elégedettek legyenek. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy a hozzánk betérők gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, jó árakon, szakértők segítségével egy helyen kapjanak meg mindent, amire egy gyógyszertárból szükségük lehet.
A BENU Gyógyszertár hálózat üzemeltetője BENU Magyarország Zrt.
A BENU Magyarország Zrt.
A magyar BENU Gyógyszertárakat összefogó BENU Magyarország Zrt. 139 saját tulajdonú gyógyszertárral és a hozzájuk tartozó 28 fiókpatikával a legnagyobb hazai gyógyszertár-hálózatot üzemelteti. Különösen erős a csoport a fővárosban, valamint az ország középső és északi részén.
A BENU Magyarország Zrt. szakmai befektetőként több mint egy évtizedes múltra tekint vissza a gyógyszer-kiskereskedelmi piacon. A tavalyi évet 53 milliárd forintos forgalommal zárta, amely siker elérésében nagy szerepe volt a vállalat 1100 alkalmazottjának.
Az anyacég, a német PHOENIX Csoport 23 országban van jelen a gyógyszer kis- és nagykereskedelem területén, meghatározó szerepű a helyi piacokon, összességében az európai piacot tekintve is az egyik piacvezető.