Utazás

A legtöbben szeretünk utazni. Világot látni, kicsit eltávolodni a mindennapok taposómalmától, pihenni és végre azt csinálni, amit igazán szeretnénk. Van, aki aktívan, túrázással, idegen országok, tájak bebarangolásával tölti a szabadságát, és van, aki inkább a wellness-élményekre szavaz és masszázzsal, fürdőzéssel kényezteti magát. Amit azonban szinte kivétel nélkül senki sem szeret, az az utazás előtti pakolás, listák gyártása, beszerzés.

Utazás

Mit vigyünk magunkkal? Hogyan állítsuk össze az útipatikát? Mire lesz szükség, ha távoli országba, tengerpartra vagy a hegyekbe utazunk? Szükséges-e beadatni valamilyen oltást? Mi legyen feltétlenül a bőröndben, ha gyerekekkel utazunk? Hogyan készüljünk fel, ha külföldön lesérülünk, megbetegszünk? Cikkeinkben ezekre a kérdésekre adunk választ, használható tanácsokat, bevált módszereket és tippeket.

Védd magad! A fényvédelem szabályai.

A fényvédelem ma már mindenkinek az év minden napján fontos, de a ragyogó júliusban elengedhetetlen.

Végre nyaralunk!

Amikor a család nyaralni indul, ezer az intézni való, gondoskodni kell az üres lakás felügyeletéről, virágokról, kutyáról, macskáról.

Hónapokon át fényben, napsütésben

A napfény gyógyít, véd bizonyos betegségektől, hatására vitaminok termelődnek a szervezetben.

Higiénia és utazás

Fertőtlenítő gélek, kendők, spray-k, azaz mit vigyünk magunkkal, ha útra kelünk?

Én bírom a fájdalmat! De kell ez nekem? Meddig érdemes tűrni a fejfájást?

Én bírom a fájdalmat! De kell ez nekem? Meddig érdemes tűrni a fejfájást?

Fáj a feje? Hasogat, szúr, nyilall? Nem tud már másra koncentrálni, de mégsem vesz be gyógyszert? Meddig akar várni vele? És főként: miért?