Utazás

A legtöbben szeretünk utazni. Világot látni, kicsit eltávolodni a mindennapok taposómalmától, pihenni és végre azt csinálni, amit igazán szeretnénk. Van, aki aktívan, túrázással, idegen országok, tájak bebarangolásával tölti a szabadságát, és van, aki inkább a wellness-élményekre szavaz és masszázzsal, fürdőzéssel kényezteti magát. Amit azonban szinte kivétel nélkül senki sem szeret, az az utazás előtti pakolás, listák gyártása, beszerzés.

Utazás

Mit vigyünk magunkkal? Hogyan állítsuk össze az útipatikát? Mire lesz szükség, ha távoli országba, tengerpartra vagy a hegyekbe utazunk? Szükséges-e beadatni valamilyen oltást? Mi legyen feltétlenül a bőröndben, ha gyerekekkel utazunk? Hogyan készüljünk fel, ha külföldön lesérülünk, megbetegszünk? Cikkeinkben ezekre a kérdésekre adunk választ, használható tanácsokat, bevált módszereket és tippeket.

Egzotikus helyen tölti a karácsonyt? Ezekre figyeljen!

Egzotikus helyen tölti a karácsonyt? Ezekre figyeljen!

Ha eldöntötte a család, hogy a karácsonyt valamelyik egzotikus országban tölti, az alábbi tanácsokat érdemes megfogadni.

Utazási hányinger

Kisfiam mindig émelyeg, ha utazunk. Mit adjak neki?

Úti-patika

Közeli tengerpartra megyünk nyaralni a gyerekekkel. Viszek magammal fájdalomcsillapítót, sebtapaszt, emésztési problémákra való gyógyszert és leégés ellen is valamit. Ön szerint készüljek mással is?

Kézmosás víz nélkül

A nedves törlőkendők mennyire sterilizálnak? Helyettesítik az étkezés előtti kézmosást?

Napégés kezelése

Mi a legjobb kezelés leégésre? Milyen bőrápolás javasolt?