Tovább Ne Törj!

Tovább ne törj! – Országos Csontritkulást Megelőző Kockázatfelmérő Program

A BENU számára továbbra is a legfontosabb érték: az ember és az egészség. Gyógyszertárainkban a betegek gyógyszerrel történő ellátása mellett külön figyelmet fordítunk a megelőzés és az egészséges életmód támogatására.

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében a BENU csatlakozott a Tovább Ne Törj! Országos Kockázatfelmérő Program-hoz, amelynek célja egy olyan prevenciós kampány megalkotása, amely felhívja a potenciális célcsoport és az egészségügyi dolgozók figyelmét a csontritkulás veszélyességére, valamint preventív magatartásra készteti őket.

 

Gyógyszertáraink elérhetőségét és nyitva tartását itt találhatja.

A regisztrációs felületen megadott időpontokra egyszerre több jelentkezőt is fogadunk, várakozási idő előfordulhat.


 

Olvassa el cikkeinket Csontritkulás témában

 

Az egészség mindent visz!

Endrei Juditot szerettei is emlékeztetik a csontjai védelmére. Regisztráljon Ön is az Országos Csontritkulást Megelőző Kockázatfelmérő Programra!

csontritkulás ellen tanácsok

Csontritkulás ellen – a legegyszerűbb tanácsok a mindennapokra

A csontritkulás egy gyakori és súlyos esetben gyakorlatilag visszafordíthatatlan betegség. A szinten tartás illetve a minimális javulás elérésére elég sok lehetőség van, ahogy a megelőzésre is. Ilyen mindennapi tanácsokat gyűjtöttünk most össze!

Csontritkulás – mindennapi jelek, melyekre figyelni kell!

Csontritkulás – mindennapi jelek, melyekre figyelni kell!

A csontritkulás elég gyakori jelenség, világszerte százmilliókat érint és itthon is a lakosság nagyjából 10 százalékánál előfordul. De hogyan lehet felismerni és mit lehet tenni azért, hogy megelőzzük a bajt? Összegyűjtöttük, milyen jelekre érdemes figyelni és előfordulásuk esetén mi a teendő.

Csontritkulás tünetei és kezelése

A csontritkulás ismerős fogalom lehet, bár főleg inkább idősebb rokonainktól hallunk róla. Vagy éppen az űrhajósok kapcsán, akik azért, ha sok időt töltenek a világűrben, bizony tapasztalhatják. És valóban, ez a betegség tényleg inkább idősebb korban jellemző, ám hamarabb is előfordulhat, a tünetekre és a kezelés minél gyorsabb megkezdésére pedig figyelni kell!

Csontritkulás kezelése

Íme a már kialakult csontritkulás kezelésének pillérei.