Kulcsszó: tippek

8 memoriter trükk agyunk edzésére

Az agyunknak annyi információt kell feldolgoznia, hogy teljesen érthető, ha valamit nem vagyunk már képesek megjegyezni. Az alábbi trükkök azonban biztos, hogy a segítségünkre lesznek a jövőben.

12 trükk azoktól, akik sohasem betegek

Ősszel és télen egyre jobban oda kell figyelnünk immunrendszerünkre, annak érdekében, hogy elkerüljük a különböző megbetegedéseket. Ebben az alábbi tippek lehetnek a segítségünkre.

Otthoni praktikák izomfájdalom ellen

Az izomláz nem elkerülhető, hozzátartozik a sportoláshoz. Ennek ellenére nem kötelező tőle szenvedni. Íme, pár praktika, melyek segítségével enyhíthetünk a fájdalmon.

Így utazzunk ételallergiával

Utazás, nyaralás közben az is nehéz, hogy betartsunk egy fogyókúrát. Ha pedig még allergiások is vagyunk, az aztán már tényleg nagy kihívás. De mit tehetünk, hogy mindez könnyebbé váljon?

Tippek narancsbőr ellen

A narancsbőr igencsak gyakori jelenség, amely megközelítőleg a nők 90%-át érinti. Azokat is, akik amúgy karcsú alkattal rendelkeznek vagy rendszeresen sportolnak. A narancsbőr ellen sokféleképp harcolhatunk. Nézzünk is meg pár módszert közelebbről!

Hajhullás a szoptatás alatt – Így előzheti meg

Sokan tapasztalják, hogy a terhesség alatt gyönyörűen csillogó, és hihetetlenül dússá váló hajkoronájuk szoptatás alatt elkezd megritkulni. Pánikra semmi ok, ez a jelenség teljesen természetes: a nők 40-50%-át érinti. De megelőzhetjük valahogy?

Az álmatlanság kezelése függőség nélkül

Az álmatlanság – vagy más néven insomnia – gyötrő jelensége ellen nem csak gyógyszerekkel védekezhet. Természetes megoldások is léteznek rá, melyek nem okoznak függőséget.

Mi mindenre jó a szódabikarbóna?

A szódabikarbóna egy széles körben használható szer, melynek különleges képességeit nem hagyhatjuk szó nélkül. Kiváló segítségünk lehet a jó közérzet, szépségünk és a tisztaság megőrzésben is.

Tippek terhességi gyomorégés ellen

A terhesség több szakaszában is küzdhet a kismama gyomorégéssel. Ennek egyik oka, hogy a magzat nyomja a gyomorszájat, ahonnan könnyen a garatba vagy a szájba jut a gyomorsav. Kellemetlen jelenség, ezért fontos, hogy mindent bevessünk ellene.