Kulcsszó: bőrápolás

Fényvédelem nőknél

Nyáron mindenhonnan a fényvédelem fontosságáról hallhatunk, de arról már kevesebb szó esik, hogy e téren nők és férfiak teendőiben van-e különbség. Vajon máshogy kell védekeznünk a káros UV sugarak ellen nőként?

Fényvédelem férfiaknál

A férfiak általában nem veszik túl komolyan a fényvédelem kérdéskörét, pedig őket is ugyanúgy fenyegetik az UV sugarak, mint a nőket. Bár az urak egy-két területen jobban jártak a bőrükkel, nekik sem hátrány, ha odafigyelnek annak ápolására.

Miben különbözik a férfi arcápolás a nőitől?

A férfiak bőre átlagosan 25%-kal vastagabb, mint a nőké, több kollagénnel, nagyobb szőrtüszőkkel és nagyobb mennyiségű faggyútermeléssel. Ebből eredően pedig vannak különbségek a két nem számára ajánlott arcápolási rutin között.

Nem terjesztenek fertőzést a nedves törlőkendők?

Sokakban felmerül a kérdés, vajon a baba törlőkendők nem veszélyesek? Naponta többször is érintkeznek az érzékeny bababőrrel és vegyszerekkel vannak átitatva. Mégis használatuk szinte nélkülözhetetlen a csecsemők gondozása során.

Nyárra készülünk: A helyes borotválkozás szabályai

Most már tényleg jön a tavasz, és egyre gyakrabban kerülnek elő a szoknyák, majd a rövidnadrágok. Ezekhez viseléséhez pedig sima láb dukál, aminek eléréséhez az egyik legkönnyebb és leggyorsabb mód a borotválkozás.

Így készítsük fel bőrünket a tavaszra

A téli hideg után végre itt a tavasz, amire viszont nem árt felkészíteni a bőrünket. Az évszakok és az időjárás változása máshogy veszi igénybe a bőrt, így ápolni is máshogy kell és új termékekre van szüksége ahhoz, hogy mindig ragyogó lehessen.

A tökéletes bőr 5 aranyszabálya

Sokszor irigykedünk azokra, akiknek már ránézésre is tökéletes a bőrük, pedig egyáltalán nem is olyan nehéz ezt elérni. Összeírtunk, mi az az 5 aranyszabály, amit ha betartunk, mindig üde és ragyogó lehet az arcbőrünk!