Változás a Szent Lukács Gyógyszertár életében

Változás a Szent Lukács Gyógyszertár életében

Augusztustól teljesen új külsővel, a BENU Gyógyszertárakra jellemző magas színvonalú, szabadpolcos, átlátható belső térrel, vásárlóközpontú officinával várja a lakosságot a székesfehérvári Szent György Egyetemi Oktatókórház közelében található, nagy múltú Szent Lukács Gyógyszertár. Az alig egyetlen hét alatt végrehajtott átalakítási munkálatok után, a sajtó-nyilvános ünnepélyes megnyitó eseményen méltán köszöntötte elismerő szavakkal az új patikát és annak dolgozóit, valamint a Pharmanova Zrt. képviselőit Dr. Dienesné Fluck Györgyi, Székesfehérvár Önkormányzatának szociális és időskori feladatköröket ellátó tanácsnoka is. A tanácsnok asszony maga is éveken át dolgozott a tára mögött.

Dicsérő szavakkal beszélt arról, hogy a BENU Koncepciónak megfelelően átalakított Szent Lukács Gyógyszertár a város, a lakosság érdekeit szolgáló modernizációs lépéseket tette meg. Hangsúlyozta: Székesfehérvár az átlagosnál jóval nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a lakosság módot találjon a sportolásra, mozgásra, az egészség megőrzésére – a Szent Lukács Gyógyszertár új, szabadpolcos belső tere ehhez a fontos célhoz járul hozzá, hiszen a vásárlók időt szánhatnak a gyógyhatású termékek, táplálék-kiegészítők, szépségápolási szerek megtekintésére, kiválasztására, áraik összehasonlítására.

Schlettné Dr. Illés Ida, a Szent Lukács Gyógyszertár vezetője az ünnepélyes megnyitón arról mesélt, hogy nehezére esett megválni a korábbi, klasszikus bútoroktól, ám maga sem gondolta volna, hogy az átalakítás által ennyi elismerő, pozitív visszajelzést kapnak a vásárlóktól, már az első napoktól kezdve. Baráti, jó hangulatban nyílt meg az új patika, a székesfehérvári városvezetés és a lakosság feltétlen örömére.

2016. november 10.

Kiemelt ajánlatunk