ÜNNEPI NYEREMÉNYESŐ A BENUNÁL!

2015. december 1.

Miközben mindenki javában készülődik az ünnepekre, mi szeretnénk meglepni Téged egy nyereményesőben gazdag játékkal, melyben akár egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt is nyerhetsz! Karácsonyra, szeretettel!

 

nyeremeny301x227 (2)Ünnepi nyereményjátékunkban szeretnénk megmutatni Neked, hogy decemberben a BENU Patikákban számos, fa alatt is jól mutató ajándékcsomag ötlettel várunk! A Karácsonyra szeretettel! című Facebook játékunk főnyereménye egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány, de minden kedden és pénteken, összesen 5 alkalommal kisorsolunk egy-egy 15.000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy BENU karácsonyi ajándékcsomagot is!

Ha a regisztrációkor pipálod a hírlevél feliratkozást, akkor duplázod, s ha a játék végén meghívod 3 ismerősödet, akkor triplázod a nyerési esélyeidet! Nyerj a fa alá mesés ajándékokat a BENU-tól! Karácsonyra, szeretettel!

A játék egyszerű és ha szeretnél esélyes lenni a mesés nyereményekre, már kezdheted is: kattints ide!

És ne feledd, karácsonyi csomagjainkkal számíthatsz ránk az ünnepi készülődésben is! A nyereményjátékunkhoz sok szerencsét kívánnak Neked is a BENU Gyógyszertárak!