Ünnepi gyógyszertáravató ünnepnapon

2016. november 9.

Megújult a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár.

benu-301x227_2 (10)Teljes átalakuláson ment át a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár. Ma már a BENU gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel és még szélesebb termékválasztékkal, sokféle BENU saját márkás gyógyhatású készítménnyel várják a betérő vásárlókat, betegeket. Az átalakulás mindössze néhány napot vett igénybe, a gyógyszertár dolgozói példás csapatmunkával könnyen vették az akadályokat. Az eredményt pedig a vásárlók értékelték leginkább: már most nagyon sok pozitív visszajelzést kap a gyógyszertár vezetője, Dr. Winkler Ágnes. Nincs üvegfal az expediálók és a vásárlók között, közvetlenebb, hatékonyabb, még barátságosabb a kommunikáció.

benu-300x248_3 (7)Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött megnyitón részt benu-300x248_4 (8)vett és beszédet mondott Nagykanizsa polgármestere, Dénes Sándor is. A polgármester úr méltatta az átalakítást lehetővé tevő beruházást, és megköszönte a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy ezáltal is fejlődhetett a város egészségügyi ellátása. Személyes hangvételű ünnepi beszéde után mindenkinek közvetlenül gratulált, mert meggyőződése, hogy az új, modern környezet mellett az emberi, szakmai hozzáértés és az odaadó munkavégzés által lett sikeres a BENU Katonaréti Gyógyszertár.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.