Ünnepi gyógyszertáravató ünnepnapon

2016. november 9.

Megújult a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár.

benu-301x227_2 (10)Teljes átalakuláson ment át a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár. Ma már a BENU gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel és még szélesebb termékválasztékkal, sokféle BENU saját márkás gyógyhatású készítménnyel várják a betérő vásárlókat, betegeket. Az átalakulás mindössze néhány napot vett igénybe, a gyógyszertár dolgozói példás csapatmunkával könnyen vették az akadályokat. Az eredményt pedig a vásárlók értékelték leginkább: már most nagyon sok pozitív visszajelzést kap a gyógyszertár vezetője, Dr. Winkler Ágnes. Nincs üvegfal az expediálók és a vásárlók között, közvetlenebb, hatékonyabb, még barátságosabb a kommunikáció.

benu-300x248_3 (7)Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött megnyitón részt benu-300x248_4 (8)vett és beszédet mondott Nagykanizsa polgármestere, Dénes Sándor is. A polgármester úr méltatta az átalakítást lehetővé tevő beruházást, és megköszönte a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy ezáltal is fejlődhetett a város egészségügyi ellátása. Személyes hangvételű ünnepi beszéde után mindenkinek közvetlenül gratulált, mert meggyőződése, hogy az új, modern környezet mellett az emberi, szakmai hozzáértés és az odaadó munkavégzés által lett sikeres a BENU Katonaréti Gyógyszertár.

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

5 éve együtt. Köszönjük!

5 éve együtt. Köszönjük!

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!