Ünnepi gyógyszertáravató ünnepnapon

2016. november 9.

Megújult a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár.

benu-301x227_2 (10)Teljes átalakuláson ment át a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár. Ma már a BENU gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel és még szélesebb termékválasztékkal, sokféle BENU saját márkás gyógyhatású készítménnyel várják a betérő vásárlókat, betegeket. Az átalakulás mindössze néhány napot vett igénybe, a gyógyszertár dolgozói példás csapatmunkával könnyen vették az akadályokat. Az eredményt pedig a vásárlók értékelték leginkább: már most nagyon sok pozitív visszajelzést kap a gyógyszertár vezetője, Dr. Winkler Ágnes. Nincs üvegfal az expediálók és a vásárlók között, közvetlenebb, hatékonyabb, még barátságosabb a kommunikáció.

benu-300x248_3 (7)Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött megnyitón részt benu-300x248_4 (8)vett és beszédet mondott Nagykanizsa polgármestere, Dénes Sándor is. A polgármester úr méltatta az átalakítást lehetővé tevő beruházást, és megköszönte a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy ezáltal is fejlődhetett a város egészségügyi ellátása. Személyes hangvételű ünnepi beszéde után mindenkinek közvetlenül gratulált, mert meggyőződése, hogy az új, modern környezet mellett az emberi, szakmai hozzáértés és az odaadó munkavégzés által lett sikeres a BENU Katonaréti Gyógyszertár.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.