Ünnepi gyógyszertáravató ünnepnapon

2016. november 9.

Megújult a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár.

benu-301x227_2 (10)Teljes átalakuláson ment át a nagykanizsai BENU Katonaréti Gyógyszertár. Ma már a BENU gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel és még szélesebb termékválasztékkal, sokféle BENU saját márkás gyógyhatású készítménnyel várják a betérő vásárlókat, betegeket. Az átalakulás mindössze néhány napot vett igénybe, a gyógyszertár dolgozói példás csapatmunkával könnyen vették az akadályokat. Az eredményt pedig a vásárlók értékelték leginkább: már most nagyon sok pozitív visszajelzést kap a gyógyszertár vezetője, Dr. Winkler Ágnes. Nincs üvegfal az expediálók és a vásárlók között, közvetlenebb, hatékonyabb, még barátságosabb a kommunikáció.

benu-300x248_3 (7)Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött megnyitón részt benu-300x248_4 (8)vett és beszédet mondott Nagykanizsa polgármestere, Dénes Sándor is. A polgármester úr méltatta az átalakítást lehetővé tevő beruházást, és megköszönte a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy ezáltal is fejlődhetett a város egészségügyi ellátása. Személyes hangvételű ünnepi beszéde után mindenkinek közvetlenül gratulált, mert meggyőződése, hogy az új, modern környezet mellett az emberi, szakmai hozzáértés és az odaadó munkavégzés által lett sikeres a BENU Katonaréti Gyógyszertár.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.